Adnátok így pénzt a gyerekednek ha kéri ?
Mielőtt bárki kiakadna, azért tudom ilyen részletesen a kiadásait a lányomnak, mert tudni akartam, miért kér folyton a lányom 20 ezer Ft pluszba
Lányom 23L külön él,130.nettot keress 140 lenne,de a cég egy tanfolyam miatt levon 10 ezer Ft
A kiadásai havi szinten szeptember 10től-oktober 10 ig
kaja reggeli ebéd vacsora zöldség gyümölcs hús...
elvileg magának főz 40 ezer Ft
Teloszámla 6000,ebben 2000 Ft részlet is benne van
Rezsi 25 ezer
Életbiztosítása 12 ezer
Tampon betét 4000
Buszberlet 25 ezer ez a legolcsóbb a kocsiba járás 40 ezer lenne
Van kuzyája a havi kaja 8000
Elvileg akárhogy számolok egy 10 maradna,de azt mondja néha jó beülni ide oda mozi kv ilyesmi vagy a kutyának venni jutalomfalatkákat
És október elején már semmi pénze nincs és folyton jön,hogy ha nem baj és csak ha tudom akkor segítsem ki egy kis pénzzel
Ti adnátok neki havi szinten 10-20 ezer Ft ?
142!
Az éhbérért dolgozó gyermek kereshetne épp egy nem éhbért fizető állást is. Plusz ha nincs tamponra pénzem, akkor nem fizetek biztosítást és nem tartok fent autót.
Elötte meg azt nehezményezted, hogy keressen jobb munkát. Ha meglesz a papírja, kaphat jobb munkát. Valamit valamiért...
Azt pedig egy szóval se írta anyuka, hogy neki nehézséget okozna a gyerek segítése, ezt már csak ti vizionáltátok bele.
#147, te vágod azt, hogy a kislányka úgy döntött: takarékoskodik. félretesz hát minden hónapban 12 e Ft-ot (életbiztosításba) és most odamegy az anyjához nyafogni. nem, nem kajára/gázszámlára/tamponra kéri a pénzt, hanem mozira, beülős kávézásra, kutyának jutalomfalatra.
wtf
hát én sem adnék neki. ő döntött úgy, hogy spórol. és igen, ez ezzel jár. átmenetileg nincs mozi/kávé/pizza/jutalomfalatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!