Ez így normális?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nemsokára esküvőnk lesz, viszont a szüleim és a tesóm (aki a tanum is lesz) csak a polgárira akarnak eljönni (feltéve ha kevesen lesznek bent) mert rettegnek a covid-tol. Március óta nem is találkozhattam velük (csak telefonon), annak ellenére, hogy kutya bajom sincs (meg senki sem beteg a családi/baráti körben). Viszont én rosszul érzem magam, hogy a lagzira ünnepleni egyszerűen az istenért sem akarnak eljönni - a párom szülei, nagyszülei, stb ott lesznek.

Tudom el kell engedni a dolgot, meg minden, de attól még szarul esik. Vagy én látom rosszul?

Köszi!

2020. okt. 5. 03:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki másképpen reagál (mivel az emberek nem egyformák), van aki nagyon fél a vírustól, sajnos. Nem személyesen téged akarnak megbántani azzal, hogy ezt mondták.
2020. okt. 5. 04:39
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Igen, normális. Ők tartanak tőle. Fogadd el. Nem rád haragszanak.
2020. okt. 5. 06:18
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
Igen, normális. Az már kevésbé, hogy ti épp most lakodalmat terveztek.
2020. okt. 5. 06:23
 4/20 anonim ***** válasza:
56%

Paranormális!

Hat ökörrel se lehetne otthon tartani a gyerekem esküvőjétől .

2020. okt. 5. 06:34
 5/20 anonim ***** válasza:
59%

4!

Ott lesznek az esküvőn. A lakodalomra nem mennek.

2020. okt. 5. 06:36
 6/20 anonim ***** válasza:
67%

"csak a polgárira akarnak eljönni"

Az egyházi esküvőre sem? Vagy az nem is lesz?

Mondjuk az nekem nagyon erős, hogy március óta még csak nem is találkozhattál velük. Nyáron volt 2-2,5 hónap, amikor kifejezetten jó volt a járványhelyzet. Ha akkor sem engedtek találkozni, az már beteges félelem.

Az, hogy most nem akarnak a lakodalomba menni, az inkább érthető. Én mondjuk 4-es véleményét osztom, hogy 6 ökörrel se lehetne otthon tartani, ha a gyerekem esküvője, lakodalma lenne.

Menj el, érezd magad jól azokkal, akik ott lesznek.

A te oldaladról más rokon lesz ott?

2020. okt. 5. 07:31
 7/20 anonim ***** válasza:
60%
Hagyd rájuk, de megértem, hogy bánt.
2020. okt. 5. 07:55
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
Március óta, miért nem találkoztatok? A COVID miatt? Eddig nem zavart?
2020. okt. 5. 09:03
 9/20 anonim ***** válasza:
71%
Nekem csak az a furcsa, hogy a polgárit bevállalják, akkor a lakodalmat meg nem. Nem ugyanazok lesznek ott is? Így már találkoznak emberekkel zárt térben. A saját döntésük, tiszteletben kell tartani. De úgy lenne logikus, hogy vagy otthon maradnak, vagy mennek mindkét helyszínre.
2020. okt. 5. 09:40
 10/20 anonim ***** válasza:
69%

9!

A polgári esküvő egyszeri és megismételhetetlen, az ember szeretne ott lenni a gyereke esküvőjén. A lagzi bármikor lehet, hiszen az csak egy buli, evés ivas tánc, stb, bármikor meg lehet tartani.

2020. okt. 5. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!