Ez így normális?
Üdv!
Nemsokára esküvőnk lesz, viszont a szüleim és a tesóm (aki a tanum is lesz) csak a polgárira akarnak eljönni (feltéve ha kevesen lesznek bent) mert rettegnek a covid-tol. Március óta nem is találkozhattam velük (csak telefonon), annak ellenére, hogy kutya bajom sincs (meg senki sem beteg a családi/baráti körben). Viszont én rosszul érzem magam, hogy a lagzira ünnepleni egyszerűen az istenért sem akarnak eljönni - a párom szülei, nagyszülei, stb ott lesznek.
Tudom el kell engedni a dolgot, meg minden, de attól még szarul esik. Vagy én látom rosszul?
Köszi!

Paranormális!
Hat ökörrel se lehetne otthon tartani a gyerekem esküvőjétől .

4!
Ott lesznek az esküvőn. A lakodalomra nem mennek.

"csak a polgárira akarnak eljönni"
Az egyházi esküvőre sem? Vagy az nem is lesz?
Mondjuk az nekem nagyon erős, hogy március óta még csak nem is találkozhattál velük. Nyáron volt 2-2,5 hónap, amikor kifejezetten jó volt a járványhelyzet. Ha akkor sem engedtek találkozni, az már beteges félelem.
Az, hogy most nem akarnak a lakodalomba menni, az inkább érthető. Én mondjuk 4-es véleményét osztom, hogy 6 ökörrel se lehetne otthon tartani, ha a gyerekem esküvője, lakodalma lenne.
Menj el, érezd magad jól azokkal, akik ott lesznek.
A te oldaladról más rokon lesz ott?

9!
A polgári esküvő egyszeri és megismételhetetlen, az ember szeretne ott lenni a gyereke esküvőjén. A lagzi bármikor lehet, hiszen az csak egy buli, evés ivas tánc, stb, bármikor meg lehet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!