Vegyek lakást a gyerekemnek? Bővebben lent.
"Inkább legyen testvére, mint egykeként ingóságai."
Én nem kaptam lakást a szüleimtől, de a legnagyobb ajándék, hogy van testvérem! Nagyon jól teszed!!! ❤️❤️❤️
2020-at írunk, basszus. Azt nem tudjuk, mi lesz egy hónap múlva, nemhogy a következő 10 évben. Mi egy utólagos finanszírozású palyazatba nem mertünk belevágni márciusban, pedig már aláírás előtt voltunk.
És lám, jött a digitális oktatás, férjemet kirúgták, csak 4 hónap múlva tudott újra dolgozni. Most az én munkahelyem necces.
Nekünk is van közel ennyi megtakarítás, ami egyébként éppen arra elég, hogy ha elromlik a kocsi/kazán/hűtő/mosógép... vagy épp munkanélküliség következik be. Egyelőre "ülünk" rajta legalább jövő tavaszig. Takarékon élünk, minden tervezett felújítást a házon halasztunk.
Magunknak állampapír alapú nyugdíjbiztositasr
Állampapír alapú öngondoskodási
Véletlenül elküldtem.
Szóval állampapír alapú nyugdíjbiztosítast fizetünk a gyereknek ugyanitt öngondoskodási tervet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!