Mostoha anyámmal hogy beszéljek?
Van egy apám és annak a felesége plusz három gyerek. A ház körüli teendőket nem bírják el, plusz a munkát amit kéne csinálni. A nő konkrétan egy elég aljas és sunyi fajtából való, ha pl neki problémája van velem, nekem nem mondja el, hanem csak a kedves édesapámon csattan. Mivel a jelenlegi világ állása ugye nem az itt jelenleg, hogy állj lábra valahol és uccu neki (szakképzettség hiánya, Munkahelyek hiánya, stb.)igy ugye szeretnék itt maradni egy pár hónapot. Már többször találkoztam a mostoha anyámmal az elmúlt napokban semmi probléma nem volt. Édesapám azonban megmondta nekem hogy "nem maradhatok, mert a kedves feleségének ilyen a természete).
3 gyereke van a nőnek, és így is látható hogy küszködnek, nem hajlandó elfogadni engem. Csak ha a mindent elfogado, kos csicskaja leszek. (szó szoros értelmében, hogy nekem kéne eltürnöm a hülyeségeit - is a piszkalas, beszolas, mindenki hüle csak ő nem a tökély - stb. Szóval egy ilyen no személlyel hogyan lehetséges beszélni, hogy nézzen már magára? Hogy ebredjen már fel, hogy a világ nem jobb lesz, hanem rosszabb? Hogy van három gyereke, és kell nekik valami segítség?
"tt anyósok esetében csak azt olvasni, hogy a meny szóljon a férjének és az intézze el a problémát. Akkor ez most miért más?"
8-as, ebben mondjuk teljesen igazad van. De ez a mostoha sunyi, mert a férjének mondja. Meny viszont nem sunyi, hogy a férje rendezze le az anyjával, tényleg jó kis kettős mérce.
13-as, én is ezt mondom, amit te is (12-es vagyok). Szerintem is a férjének jobb, ha mondja, és az rendezze el a lányával. (Azért is írtam, hogy kettős mérce).
Amúgy tudom, mit beszélek, özvegy férfihez mentem férjhez, van egy lánya (akkor volt 13 éves), én sem vele akaszkodtam össze, inkább a férjemnek szóltam, ha nem tudta, mi hány méter.
Majd ha hasonlo helyzetben leszel, mint a mostoha most akkor jusson eszedbe hogy esne ha beolvasna neked valaki...
De orulok, ha egyelore megoldodott minden es remelen nem keruksz miatta bortonb3:-)
Hát nem tudom, én nem voltam ilyen helyzetben, mondjuk abban biztos vagyok benne hogy van jó megoldás.
Az MBCU kábel kurvára tud fájni ha végigbasznak vele az emberen.
A római jog máig élő alapja: "Hallgattassék meg a másik fél is!"
Erre lehetőség nincs, hiszen még arra sem veszel fáradságot, hogy becenevet találj ki magadnak, hanem ragaszkodsz a névtelenséghez.
.
Nem árultad el, mennyi idős vagy, gondolom, elmúltál már 18. (Ha nem, akkor apád sem százas, hiszen tudnia kell, kiskorú nem bérelhet önállóan albit, bármennyi pénze is van.)
.
Szapulod apád párját, rosszindulatúnak, "mostohának" állítod be.
Arról egy árva szót sem írsz, mivel harcoltad ki magadnak ezt a helyzetet. Hányszo vágtad szemébe: "Nem érdekel, mit mondasz, nem vagy az anyám!"?
A te szemedben lévő gerendát érzékelteted velünk, a más szemében lévő szálkáról hallgatsz.
Így ne várj senkitől megfelelő, megfogadásra érdemes választ, tanácsot.
.
Még csak annyit: véleményt írok, nem pontokat vadászok, ellenérvek nélkül fenn is tartom véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!