Nem akarok összejönni senkivel, mert félek anyám véleményétől, reakciójától. Hogy küzdjem ezt le?
Tizennyolc éves leszek hamarosan, viszont ez nem változtat semmit, mivel fix, hogy pár éven belül nem tudok költözni. Anya meg szerintem ugyanúgy beleszólna a dolgaimba, hogy nagykorú leszek.
És igazából pár havonta előkerül, hogy ő milyen párt képzel el mellém, és mindig kihangsúlyozza, hogy az a legfontosabb, hogy fiú legyen. És az a nagy probléma, hogy még nem mondtam el neki, hogy biszexuális vagyok, és a lányokat szeretem jobban, ezzel lassan hat éve tisztában vagyok. Ezt nem tudja, mert homofób, és nem szóltam róla.
Viszont amíg nem tudja én nem merek kapcsolatba kezdeni lánnyal, mert mi van ha kiderül. Pedig már vágyok egy kapcsolatra, tetszett is egy pár személy az elmúlt időben, de mindig elengedtem a témát, hogy nem fog menni, mert titkolózni kéne, és kiderülne. Viszont én nem akarok coming outolni, addig egy esetlegesen túl rossz reakció esetén mondjuk kiraknak otthonról és én ezt nem tudom anyagilag kezelni. Viszont az, hogy én el tudjak költözni az anyagilag nehezen jöhet össze a suli miatt, tehát az legjobb esetben is négy év, ha azt feltételezzük, hogy gimi után a második egyetemi évemben már el tudom tartani magamat.
Én meg nem akarok négy évet várni, vagy titkolózni, mert feltűnő lenne, még úgy is, hogy jelenleg kollégista vagyok.
Mit tegyek,hogy bele merjek lépni egy kapcsolatba, és ne anyám véleméyne korlátozzon? 18l (apámmal nem tartok kapcsolatot)
"Nekem az nem tiszta, hogy kifejezetten hangsúlyozza hogy "fiú legyen", ezt nem szokták "csak úgy" mondani"
Erre a mai hülye világra célozva lehet, hogy csak poénból mondja, és közben eszébe sem jut, hogy a saját lánya is...
Anyukád szeret téged. (Ahogy általában minden gyereket szeret az anyja, annak ellenére is hogy GYK-n nem így gondolják) Meg fogja érteni, vagy megpróbálja majd elfogadni. Ha pedig nem akkor mit csinálsz? Soha nem lesz kapcsolatod vagy mi?
Sokkal jobb ha elmondod, ha nem fogadja el és ezért kirak otthonról, akkor pedig állj valahogy a saját lábadra.
Miért lenne feltűnő?
Koleszban laksz, gondolom hétvégenként mész haza.
Esetleg kihagysz 1-2 hétvégét és fent maradsz a koleszban.
Honnan tudná meg anyád kivel találkozol hétközben? És nyugodtan elmondhatod, hogy van egy tök jó barátnőd és sokat vagytok együtt, azt nem kell tudnia, hogy több mint egy nagyon jó barátnő.
Nem lehet, hogy gátlásos vagy, félsz egy kapcsolattól és ezért anyádra fogod, hogy miért nincs kapcsolatod?
Az a baj nem lehet koliban maradni hétvégén, csak ha program van, de arról meg tud mindig, mert küldenek értesítőt.
Illetve volt már kapcsolatom.
ha nem is lehet maradni a koleszban, de attól függetlenül anyád nem látja, hogy az a lány, akivel találkozol csak egy nagyon jó barát-e vagy valami több.
szerintem ne félj keresni, mert végülis honnan tudná meg, hogy van egy lány, akibe szerelmes vagy, akivel jársz?
Aki még a saját anyja előtt se vállal fel egy kapcsolatot, az hogy fogja az egész társadalom előtt felvallalni? Ha meg nem vállalja fel, milyen kapcsolat az olyan?
Kérdező, nojjel fel előbb, tényleg, addig hagyd a párkapcsolatokat. Közben még arra is rajohetsz, hogy nem véletlenül van az úgy kitalalva, hogy a nő mellett egy férfi álljon. Egy igazi férfi mellett te is éreznéd, hogy annyira azért nem félelmetes hely a világ, hogy még a saját anyádtól is tartanod kelljen - vagy ha mégis, ő megvédene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!