Szülők! Melyik lenne nektek a nagyobb szégyen?
Ha a lányotok takarítónő lenne, vagy ha örömlány?
Miért? Kort és nemet is írjatok!
Szerintem a Kerdezo egy komplexusokkal teli takaritono!
Nem lehet mindenki tanult ember, mert ha az lenne, akkor ki vegezne el az ilyen munkakat? Ki vinne el a szemetet,ki epitene hazat, ki vezetne a buszt, ha mindenki orvos vagy mernok?
Szoval szerintem minden dolgozo-adozo ember, hasznos tagja a tarsadalomnak!
Ha takaritot latok, akkor az elso ami beugrik, hogy szegenynek nehez elete volt/van. Rosszul fizetik oket stb.
Pont par hete (kulfoldon elek) bementem a plaza egyik wc-jebe. Az elso ahova benyitottam tiszta sz@ros volt. Az uloke, oldalt...nem volt lehuzva...
Utalom az ilyen primitiv embereket, akik nem veszik a faradtsagot, hogy maguk utan feltakaritsanak.
Szoval atmentem egy masikba. Mire kijottem, lattam, hogy egy 60+ uriholgy szol a takarotonak, hogy koszos a wc...
Ott megfogott egy erzes, hogy vannak ilyen megalazo helyzetek. Egy primitiv ember uruleket kell feltakaritania, mert amaz lusta volt..meghagyta neki...
Szoval en nem nezem le oket, de sajnalni sajnalom es pont az ilyesmi miatt nem orulnek, ha gyermekem ezt a palyat valasztana!
Kicsit unom mar a kerdest amugy es a ket "munkakor"egyaltalan nem merheto ossze!
Ha örömlány lenne. Az nagyon megalázó, undorító.
Takarítani nem szégyen. Több ismerősöm is van, aki összeállt pár ismerőssel vagy családtaggal és takarítani járnak lakásokat, irodákat.
Szakemberhez fordulj kisebbségi komplexusod legyőzésére.
Igen, másba is lehetne produktív energiát fektetni, mint ilyen destruktív önalázó kérdések kiírásába fektetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!