Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Melyik lenne nektek a...

Szülők! Melyik lenne nektek a nagyobb szégyen?

Figyelt kérdés

Ha a lányotok takarítónő lenne, vagy ha örömlány?

Miért? Kort és nemet is írjatok!

2020. okt. 2. 06:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
67%
Szülőként az, ha a gyerekem örömlány lenne, hatalmas csalódás lenne. Minden normális szülő úgy van vele, hogy biztonságot akar a gyerekének, mind anyagi mind más téren. De örömlányként max fiatalon tud valaki igazán jól keresni, mi lesz vele a későbbiekben? Meg nem valami biztonságos foglalkozás... Lásd VV Fanni. Meg az is bennem lenne, hogy miért nem képes valami tisztességes munkából megélni. Ez azért tényleg a legalja. A takarítással nem lenne bajom, nem mondom hogy húde büszke lennék rá de az egy normális munka. Majd a férje keres jól helyette is.
2020. okt. 2. 08:42
 12/37 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a Kerdezo egy komplexusokkal teli takaritono!

Nem lehet mindenki tanult ember, mert ha az lenne, akkor ki vegezne el az ilyen munkakat? Ki vinne el a szemetet,ki epitene hazat, ki vezetne a buszt, ha mindenki orvos vagy mernok?

Szoval szerintem minden dolgozo-adozo ember, hasznos tagja a tarsadalomnak!

Ha takaritot latok, akkor az elso ami beugrik, hogy szegenynek nehez elete volt/van. Rosszul fizetik oket stb.

Pont par hete (kulfoldon elek) bementem a plaza egyik wc-jebe. Az elso ahova benyitottam tiszta sz@ros volt. Az uloke, oldalt...nem volt lehuzva...

Utalom az ilyen primitiv embereket, akik nem veszik a faradtsagot, hogy maguk utan feltakaritsanak.

Szoval atmentem egy masikba. Mire kijottem, lattam, hogy egy 60+ uriholgy szol a takarotonak, hogy koszos a wc...

Ott megfogott egy erzes, hogy vannak ilyen megalazo helyzetek. Egy primitiv ember uruleket kell feltakaritania, mert amaz lusta volt..meghagyta neki...

Szoval en nem nezem le oket, de sajnalni sajnalom es pont az ilyesmi miatt nem orulnek, ha gyermekem ezt a palyat valasztana!

Kicsit unom mar a kerdest amugy es a ket "munkakor"egyaltalan nem merheto ossze!

2020. okt. 2. 09:09
 13/37 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező: ha takarító vagy és azon gondolkodsz, hogy Кurvának állsz, ne tedd. A munka nem szégyen.
2020. okt. 2. 09:28
 14/37 anonim ***** válasza:
73%
Marha unalmas màr... Én azt ha ezerszer feltenné itt ugyanazt a kérdést...
2020. okt. 2. 09:40
 15/37 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudsz dönteni, vagy mi?
2020. okt. 2. 09:47
 16/37 anonim ***** válasza:
94%
Holnap azt kérdezd meg, hogy takarító vs kukás, melyik nagyobb szégyen ?
2020. okt. 2. 09:51
 17/37 anonim ***** válasza:
80%

Ha örömlány lenne. Az nagyon megalázó, undorító.

Takarítani nem szégyen. Több ismerősöm is van, aki összeállt pár ismerőssel vagy családtaggal és takarítani járnak lakásokat, irodákat.

2020. okt. 2. 10:01
 18/37 anonim ***** válasza:
4%
10-es nem irta h baja lenne a takaritokkal. Ilyent csak te irtal, ő nem.
2020. okt. 2. 10:06
 19/37 anonim ***** válasza:
91%

Szakemberhez fordulj kisebbségi komplexusod legyőzésére.

Igen, másba is lehetne produktív energiát fektetni, mint ilyen destruktív önalázó kérdések kiírásába fektetni.

2020. okt. 2. 10:09
 20/37 anonim ***** válasza:
92%
Az állandó, örökös megfelelési kényszer miatt szenvedteted magad és ebből születnek ezek a kérdések.
2020. okt. 2. 10:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!