Miért érzem azt hogy nem szeretnek a szüleim?
Bunkók velem , nem figyelnek rám, elfelejtik pl a születesnapom, sosem kérdeznek tőlem semmit, pl hogy mi volt ma a suliban stb.
És azt mondták hogy menjek el dolgozni mert ők nem fognak eltartani. ..Így mondták igazahol : Takarodj el dolgozni, mert mi nem fogjuk a nagy picsádat eltartani csak hogy neked jó legyen ! Nagyon szomorú vagyok ... Minden este sirok mert teljesen kikeszít hogy ennyire nem szeretnek. Jó tanuló vagyok , segítőkész és nem vagyok követelőző.
16 éves lány vagyok
Az ilyen minek szül...
16 èvesen ki sem rakhatnak amúgy...
Nagyi vagy valaki, akihez tudsz menni? Vagy valami családsegítőt felhívni...? Tanárhoz fordulni?
Szia kedves kérdező aki azt mondta hogy nem vagy szép az először nézzen magába mert igazán nem a külső megjelenés a lényeges. Te pedig soha ne mondj magadra ijet hogy csunya vagy. Nagyon sajnállak a szüleid miatt. Kitartást.
Sok erőt kívánok neked hogy túl juss ezen. Gyűjts magad köré olyan embereket akik értékelnek persze ez nagyon nehéz a mai világban. Nekem pl egyáltalán nincsenek barátaim. A párom a legjobb barátom is egyben.
Sok puszi
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!