Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleimnek vagy nekem van...

Szüleimnek vagy nekem van igazam anyagi támogatással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Viszonylag jó módban élnek(8 budapesti belvárosi lakás + 3 vidék) szüleim de nem akarnak támogatni élet elindításában hanem én teremtsem meg magamnak a semmiből. Annyi engedmény hogy 5 évig gyűjthetek lakbér fizetése nélkül. De megkeserítik életem hogy ide senkit nem hozhatok be,idegent nem tűrnek meg egy percre se. Vagy hogy minek mosdok naponta,elég a heti 1 stb

Mindig azzal érvelnek hogyha majd meghalnak milyen sokat fogunk örökölni, de kérdem én mit érek vele hogyha addigra vénember leszek kb 70 éves.

Most 29 éves vagyok, anyám 47, apám 57.

Most sokkal többet érne segítség mint majd 30-40 év múlva

2020. szept. 29. 11:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%
16-os vagyok. 20-asra: mint apám. Volt építési és szállítási része a cégének. Arra voltam jó hogy a brigádokat igazgassam, meg a gépparkot rendben tartsam. A cégbe anyámat tette aki egy csekket nem tudott feladni. Engem még akkor sem mikor mondtam hogy ezzel foglalkoznék a jövőben. Otthagytam a fenébe. Utána jött nála a káosz. Tüntek el a szerszámok, lerobbant a géppark stb. Panaszkodott de le se szartam. Edd meg a levest amit főztél magadnak. Neked is ezt kellene tenned. Ne félj utána apám segített volna. Jött közben az unokája is egyfolytában ott lett volna. Nem hagytam. Ritkán és csak akkor amikor én mondtam. Megtanulta egy életre hogy az irányítás nem lehet mindig az ő kezében.
2020. szept. 29. 12:57
 22/27 anonim ***** válasza:
39%
Légyszi még 5x írd ki ezt a kérdést.. Hidd el nem fogsz eltérőbb választ kapni akárhányszor írod ki..
2020. szept. 29. 13:26
 23/27 anonim ***** válasza:
78%
A szüleiddel kapcsolatban a legkisebb gond, hogy nem támogatnak, de leginkább lelkileg nyomorítanak meg. Függetlenedj tőlük, építsd fel a saját életed és minimalizáld a kapcsolatot. Szerintem azért veszik el az önbizalmad mert így függésben tartanak, hogy utána a vagyon miatt úgy ugrálj, ahogy fütyültek.
2020. szept. 29. 13:28
 24/27 anonim ***** válasza:
96%
#23, pontosan ez történik.
2020. szept. 29. 15:36
 25/27 anonim ***** válasza:
78%

"Viszonylag jó módban élnek..." Ja van összesen 11 lakasuk... Tényleg csak "viszonylag"..😀🤦🏻‍♀️

A tipikus sz.rago szulok.

De neked sincs tul sok eszed, hogy van 5 milliod es meg mindig ilyen szinten tudnak befolyásolni.

Mert nem lenne egyszerűbb egy sajat lakasra hitelt felvenni, amit torlesztessz aztán ha meghalnak a penzbol meg rendezed esetleg egyben a hitelt.

Szegény gazdagok... 😱🙃

2020. szept. 29. 16:56
 26/27 anonim ***** válasza:
34%
Ja, hogy a 11 lakás az viszonylag jó? Hát, nem az eszedért szeretnek.
2020. szept. 29. 17:43
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
8 pesti lakás??? egyet miért nem adnak neked?
2020. szept. 30. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!