Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám teljesen meg van huzatva...

Anyám teljesen meg van huzatva az utóbbi időben ezért tényleg mindenért engem kell hibáztatni?

Figyelt kérdés
Teljesen ki van kapcsolva agyilag ahogy viselkedik. Üvölt, ordít, kiabál, össze vissza beszél minden marhaságot, mellesleg a pasija al is ruheljuk egymást. Jelenleg 2 hete költöztem haza, bele szálltam a rezsi e, segítek ahol tudok. Erre ezt érdemlem? A pasija azt várja mikor köthet belém, mindig kíváncsiskodik van e pasim ha igen akkor kicsoda, kerdezoskodik utánuk... Normális az ilyen? 30 leszek lassan! Mellesleg volt az úriemberek egy hatalmas vitam pár hete, meg csinálta a cirkuszt utána meg neki allt feljebb. Anyám is teljesen megvaltotozott. Velemezes mázas, velem meg mint a kutyával. Neme lehet a pasinak közé ehez a. Viselkedésehez?
2020. szept. 22. 11:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
94%
szedesd le a műkarmaidat, hátha fog menni a telefonon való gépelés. üdv a putriból
2020. szept. 22. 13:10
 22/35 qkker1 ***** válasza:
87%

Drágaságom!

Német billentyűzettel írok most is, ás minő csoda, van ékezet, írásjel, ás még viszonylag értelmes is amit írok!

2020. szept. 22. 13:22
 23/35 anonim ***** válasza:
91%

Ki jártad a 8 általánost?🤔

Nem fogalmaztál meg semmit értelmesen, erre mit lehet mondani?

Abból a kevés információból amit próbáltál leírni, nehéz igazságot tenni...🙄

2020. szept. 22. 13:28
 24/35 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj mucika, ha ekkora primitív ostobenkó vagy, hogy képtelen vagy normálisan megfogalmazni egy kérdést és kihagyod a fontos információk felét, helyette csak ideböfögsz pár értelmetlen, összefüggéstelen baromságot, akkor ne csodálkozz a válaszok minőségén. Pont azt kaptad, amire számíthattál, de a stílusod alapján nem csodálom, hogy miért utál még a saját anyád is :D Na de megyek is tovább ágysebészkedni :DDD
2020. szept. 22. 13:31
 25/35 anonim ***** válasza:
93%
Nekem miért nem írja át a telefonom az agysebészt?
2020. szept. 22. 13:39
 26/35 anonim ***** válasza:
92%
Ha ennyire hülye vagy hogy még azt sem tudod kikapcsolni hogy ne javítson ki a telefon akkor nincs több kérdésem!
2020. szept. 22. 14:17
 27/35 anonim ***** válasza:
70%
Az a baj, hogy visszaköltöztél anyád nyakára, aki már kialakította az életét az új párjával kettesben. Nem csoda, ha nehezen viselik.
2020. szept. 22. 15:33
 28/35 anonim ***** válasza:
77%
Még mindig egy kamu szr vagy.
2020. szept. 22. 15:37
 29/35 anonim ***** válasza:
88%

Ki jártad a 8 általánost?🤔

Kijárta hát! 4 elsőt és 4 másodikat.

2020. szept. 22. 17:58
 30/35 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a mondatot majdnem sikerült leírni helyesen.🙂
2020. szept. 22. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!