Anyám teljesen meg van huzatva az utóbbi időben ezért tényleg mindenért engem kell hibáztatni?
Figyelt kérdés
Teljesen ki van kapcsolva agyilag ahogy viselkedik. Üvölt, ordít, kiabál, össze vissza beszél minden marhaságot, mellesleg a pasija al is ruheljuk egymást. Jelenleg 2 hete költöztem haza, bele szálltam a rezsi e, segítek ahol tudok. Erre ezt érdemlem? A pasija azt várja mikor köthet belém, mindig kíváncsiskodik van e pasim ha igen akkor kicsoda, kerdezoskodik utánuk... Normális az ilyen? 30 leszek lassan! Mellesleg volt az úriemberek egy hatalmas vitam pár hete, meg csinálta a cirkuszt utána meg neki allt feljebb. Anyám is teljesen megvaltotozott. Velemezes mázas, velem meg mint a kutyával. Neme lehet a pasinak közé ehez a. Viselkedésehez?2020. szept. 22. 11:36
11/35 anonim válasza:
miért nem a pasidhoz költöztél, he?
12/35 anonim válasza:
Mert van hapsi aki elviselné??
13/35 anonim válasza:
nem sok reményt látok rá. mármint pasira
14/35 anonim válasza:
tessék, ha kíváncsi vagy: 43, 24 éve a férjemmel, saját lakásban. 23 éves lányunk vidéken, albérletben az egyetem miatt.
ÉS tudod mit, ha ezt leírom, te akkor se tudsz írni. de tudod mit, segítek, próbáld meg így, és akkor talán lesz válasz: sziasztok, nemrég hazaköltöztem, mert... Anyukám és a párja az én lakásomban laknak, mert... a pasival nem kedveljük egymást, mert... anyukámmal is egyre több a konfliktus, mert...
15/35 anonim válasza:
Utolsónál a pont, zagyvaság helyett értelmes, világos fogalmazás, tömören közölve a fontos tények.
16/35 anonim válasza:
Mekkora egy kamu hülye vagy.
Legalább értelmesen fogalmaztál volna...
17/35 anonim válasza:
# 17, nem kamu, szimplán h*lye
18/35 anonim válasza:
Előszőr is az új embernél ki kell rakni az irány jelzőt ki kinek a rokona és hol a helye . Mutter aki mellé áll ott a helye .
19/35 anonim válasza:
Először is, anyád lakása nem a te lakásod. Maximum részed van benne mivel a gyereke vagy, de ott ő dirigál. Gyakorlatilag vagy megszoksz vagy megszöksz. Ez a két opció van.
20/35 A kérdező kommentje:
Arról hogy az én tulajdonos, az én nevemen van ez is erről nemctahatek kaptam. Másodszor az hogy nem tudok írni még sem fordult a fejezetben hogy telefon át írja? Gondolkozni sem tudtok csak egyből pálcát török az ember feje felett itt pofa és név nélkül. Ennyi frusztrált, elmebeteg idióta csak azért jöttök ide mert vagy unatkozok vagy ki tudjátok élni magatokat igaz?! Hanynom kell tőletek! Tok normálisan tettem fel egy kérdést de ti ágy sebészek egyből le szóljatok a másikat mikor lehet ti egy putriban, pocegodorben tengodtok és itt szépen elő adjátok magatokat. Mellesleg egyszer se kérdezte meg senki az okot, hogy miért kényszerültem haza költözni! Undorítónak vagyok de csak így tovább :) szép napot mindenkinek!
2020. szept. 22. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!