Nem rejtegetek előlük semmit, de azért zavaró egy kicsit, hogy bármikor "rám törhetik" az ajtót. XD
16/L
2020. szept. 22. 01:56
12/41 Rosco565 válasza:
Mivel mindig kopogás nélkül jöttek, így kb. 15 éves korom óta mindig zártam a szobám ha otthon voltam.
Kivéve éjszakára.
2020. szept. 22. 03:22
13/41 anonim válasza:
Nem, csak egyből berontanak, de úgy, hogy majd leszakad az ajtó. De főleg a nővérem és anyukám. Mindig a frász jön rám.
16
2020. szept. 22. 05:28
14/41 anonim válasza:
Mindig kopogtak, nem csak azért hogy rajta ne kapjanak de lehet épp öltözök vagy csak nagyon harapós kedvem van (anya is ilyen és mindkettőnknek rossz szokása az arra tévedőn levezetni) szóval sose volt gond ebből.
2020. szept. 22. 05:50
15/41 anonim válasza:
Nem. Minden kopogjanak? Napközben nyitva van az ajtóm, semmi titkosat nem csinálok... Csak lefekvéskor csukom be, de utána nem mászkál senki a másikhoz.
2020. szept. 22. 06:02
16/41 anonim válasza:
Nem, nyolc, ott kezdődik, hogy a kétéves minimum nyitott ajtó mellett legyen.
2020. szept. 22. 06:03
17/41 anonim válasza:
Szülő vagyok, mindig kopogok. Amíg csecsemő volt, nem kopogtam, de ahogy nyílt az értelme, egyértelmű volt, hogy akkor várhatom el tőle, hogy kopogjon a hálószobánk ajtaján, ha én is ezt teszem. Persze eleinte ez kb értelmetlen volt, hiszen nyitva volt a szobája ajtaja. Kb 5 éves volt, amikor igénye lett a csukott ajtora, onnantol rendes kopogok, megvárom a választ rendszer volt. Kivéve nyilván az ébresztést.
2020. szept. 22. 06:27
18/41 anonim válasza:
Nálam sohasem kopogtak, de már nem lakok náluk.
25/N
2020. szept. 22. 06:53
19/41 anonim válasza:
Nálunk az ő szobájukból nyílik a mi szobánk(húgommal-11 éves- közös).
Egy vékony, üveges szar ajtó van fent. Ami kb arra szolgál, ha akarunk egy kis nyugalmat, és ha tv-t nézünk ne zavarjuk a másikat, ne visszhangozzon a szoba, és este ha valamihez kell a villany, akkor ne zavatja őket.
Szóval magánszférám az nem teljesen van. Igaz, hogy nem igazán van titkolni valóm, de jól esne kicsit külön lenni.
19/L
2020. szept. 22. 07:08
20/41 anonim válasza:
Igen. Sőt én is kopogok a kisöcsém ajtaján ha akarok tőle valamit, és magára csukta az ajtót. Ez lenne a normális mindenhol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!