Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 eves vagyok par honap van...

20 eves vagyok par honap van a kepzesbol amit vegzek viszont meg ugye a szuleimmel lakok. A gond ott kezdodik inkabb h lett baratom persze ismerik minden szeretik de mindig kerdezik hogy na akkor mikor erek majd haza tolestb mit lehet tebni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Kb 80kmre lakunk egymastol ha tudunk csak 2 3 ejszakat vagyunk egymasnal 8 honapja vagyunk egyutt. Nem is minden hetvegen talalkozunk de ha ugyvan aztmondtuk ez valtozni fog ha mar 1 eve egyutt leszunk lehet ossze is koltozunk:) de oket miert zavarja hogy hany napot vagyok itt?
2020. szept. 20. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%

"sztem ha az embernek van egy szakmaja akkor azzal helyezkedjen el ha tud" HA tud, de nem tudsz, tehát más munka is megfelel.

".testverem olyan varosba lakik ahol sok munkalehetoseg van itt semmi" Magad mondtad hogy van munkalehetőség, csak azt nem vagy hajlandó csinálni.

2020. szept. 20. 14:20
 12/15 anonim válasza:
100%

Anno én is elmondtam, hogy megyek a barátomhoz és kb. meddig maradok. Hiába voltam már hasonló idős, mint te, jó kapcsolatunk volt és van a mai napig a szüleimmel és engem is megnyugtatott hogy tudják hol és kivel vagyok. Sosem engedély szerűen volt ez mondva/kérdezve, hanem csak mondtam hogy ez van és ők tudomásul vették.

20 évesen nem tartozol beszámolóval senkinek, elvileg felnőtt ember vagy, de mivel még otthon laksz én megtisztelném a szülőket azzal, hogy nem csak eltünök otthonról, hanem elmondom mizu és pont.

2020. szept. 20. 14:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Elmondtam hogy hova jovok fuuuuu😂😂😂😂 csak hat ok ugy vannak vele inkabb legyek otthon a hulye faluban😂👍
2020. szept. 20. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
És most ezen halálra röhögöd magad Kérdező? Vagy nem értem az utolsó hozzászólásod.
2020. szept. 20. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:
59%
Nincs mit érteni rajta. dolgozni nem hajlandó, az otthonuk "hülye falu" És nem esik le neki hogy a szülei szerint hapsizás meg csavargás helyett dolgozhatna, ahelyett hogy eltartatja magát.
2020. szept. 20. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!