20 eves vagyok par honap van a kepzesbol amit vegzek viszont meg ugye a szuleimmel lakok. A gond ott kezdodik inkabb h lett baratom persze ismerik minden szeretik de mindig kerdezik hogy na akkor mikor erek majd haza tolestb mit lehet tebni ilyenkor?
"sztem ha az embernek van egy szakmaja akkor azzal helyezkedjen el ha tud" HA tud, de nem tudsz, tehát más munka is megfelel.
".testverem olyan varosba lakik ahol sok munkalehetoseg van itt semmi" Magad mondtad hogy van munkalehetőség, csak azt nem vagy hajlandó csinálni.
Anno én is elmondtam, hogy megyek a barátomhoz és kb. meddig maradok. Hiába voltam már hasonló idős, mint te, jó kapcsolatunk volt és van a mai napig a szüleimmel és engem is megnyugtatott hogy tudják hol és kivel vagyok. Sosem engedély szerűen volt ez mondva/kérdezve, hanem csak mondtam hogy ez van és ők tudomásul vették.
20 évesen nem tartozol beszámolóval senkinek, elvileg felnőtt ember vagy, de mivel még otthon laksz én megtisztelném a szülőket azzal, hogy nem csak eltünök otthonról, hanem elmondom mizu és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!