Tényleg velem van itt a gond, tényleg beteg vagyok?
Olyan vitáim vannak anyámmal az utóbbi időben,hogy idegileg már nem bírom,kicsinált !
Egy éve muszály volt már szakítanom az exemmel,amit anyám művelt,már nem tudtam tovább nyelni,az erkélyről leüvöltött mikor jött értem,hogy ezért siettél ennyire?(és mutat rá föntről) ő bent ült a kocsiban nagyon reméltem nem hallotta !Akár hányszor fel jött hozzánk,mindig szóvá tette neki,hogy alig lát miért visz el mindig magával,mert velem akar lenni azért,felnőtt nő ...anyámnak ez sem tetszett.Ő csak kihasznál neki sem kellek,apámnak sem kellettem mit gondolok én majd neki kelleni fogok?!Ma este is összevesztünk,én ki festettem a szobám nem olyan rég ,az ő fala tiszta g@z...csak a kifogásokat találja,hogyne kelljen festeni...ezen vesztünk össze,mert mertem mondani,hogy igénytelen,de nagyon ki tudja nyalni magát...erre azt kapok ő főz most takarít,én nem csinálok semmit és én vagyok az igénytelen!MÚltkor lent sétáltatom a kutyám,jön egy nő,láttad milyen ocsmány a kis csaj a barátnőjének..mesélem neki és ki nevetett.Én vagyok a beteg stb...Miért viselkedik így velem az utóbbi pár hónapban ? Munkát keresek ,hogy végre ismétel tudjak menni tőle de nem találok ! Ha ő nem lessz akor én el fogok veszni,én egy kis jelentéktelen senki vagyok ...ez még csak a töredéke...L26
1# bocs, gyorsan írtam,de kaptam már pár üzenetet és nem volt kik probléma .
De azért kösz ,hogy szóltál
Te biztos 26 éves vagy?!
Azért szakítottál az exszeddel, mert egyszer anyád tett egy (megjegyzem tök semleges) megjegyzést arra, hogy miatta siettél, és mert azt mondta, hogy alig lát?!?!
Miben merül ki, hogy kihasznál téged? Milyen az a tiszta g@z fal? Azért igénytelen, mert régen festette ki a szobája falát?
Azt is leírhatnád, hogy te miben segítesz otthon, dolgozol-e esetleg, mert ez így egy 13 éves kislány hisztije amit művelsz.
írtam ,hogy még a lightos verziókat írtam ki !
Nagyon sok hülyeségét kellett nyelnem !
Mindent azért ne haragudj,de nem fogok ki írni , egy két dolgot meg tartanék magamnak .
Ha normális ép választ nem tudtok írni,csak bele kötni a másikba akkor kérlek inkább ne írjatok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!