Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg velem van itt a gond,...

Tényleg velem van itt a gond, tényleg beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Olyan vitáim vannak anyámmal az utóbbi időben,hogy idegileg már nem bírom,kicsinált !

Egy éve muszály volt már szakítanom az exemmel,amit anyám művelt,már nem tudtam tovább nyelni,az erkélyről leüvöltött mikor jött értem,hogy ezért siettél ennyire?(és mutat rá föntről) ő bent ült a kocsiban nagyon reméltem nem hallotta !Akár hányszor fel jött hozzánk,mindig szóvá tette neki,hogy alig lát miért visz el mindig magával,mert velem akar lenni azért,felnőtt nő ...anyámnak ez sem tetszett.Ő csak kihasznál neki sem kellek,apámnak sem kellettem mit gondolok én majd neki kelleni fogok?!Ma este is összevesztünk,én ki festettem a szobám nem olyan rég ,az ő fala tiszta g@z...csak a kifogásokat találja,hogyne kelljen festeni...ezen vesztünk össze,mert mertem mondani,hogy igénytelen,de nagyon ki tudja nyalni magát...erre azt kapok ő főz most takarít,én nem csinálok semmit és én vagyok az igénytelen!MÚltkor lent sétáltatom a kutyám,jön egy nő,láttad milyen ocsmány a kis csaj a barátnőjének..mesélem neki és ki nevetett.Én vagyok a beteg stb...Miért viselkedik így velem az utóbbi pár hónapban ? Munkát keresek ,hogy végre ismétel tudjak menni tőle de nem találok ! Ha ő nem lessz akor én el fogok veszni,én egy kis jelentéktelen senki vagyok ...ez még csak a töredéke...L26

2019. nov. 24. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Első körben full laikusként, aki viszont már találkozott hozzád hasonlókat mesélő emberkével: jókora adag üldözési mániát tudnék diagnosztizálni.
2019. nov. 25. 09:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nehogymár az is más hibája legyen, hogy te majdhogynem analfabéta vagy, és nem tudod értelmesen kifejezni magad írásban. Felfogtuk, életképtelen vagy és buta, anyád meg idgebeteg. Erre nincs más megoldás, mint az, hogy igenis szerzel munkát és elköltözöl. Szívesen.
2019. nov. 25. 09:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik, költözz el.

26 évesen már egyedül is tudsz magadról gondoskodni. Akkor majd nem szólhat be anyád, nem kell szégyenkezned a koszos fal miatt és nem kell senkivel sem szakítanod, mert anyád beszólt.

2019. nov. 25. 13:14
 14/14 anonim válasza:
Szerintem mindkettőtöknek igaza van. Az a baj, hogy elbeszéltek egymás mellett. Tökre megértelek. Én is hasonlóan vagyok anyukámmal, pedig ő szàzszor normálisabb lehet mint a tiéd. Máshogy gondolkodtok. Szerintem nem akar rosszat, de rosszul csinàlja. Az egyetlen megoldás, ha elköltözöl. Utána jobb lesz a viszony, mert kevesebbet látjàtok egymást.
2019. dec. 17. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!