Kedves Szülők, Ti engednétek azt, hogy a 16 éves lányotoknak egy 37 éves férfi udvaroljon?
Én nem engedném, szerintem nem lehet egészséges egy ilyen kapcsolat!
Az a férfi csak ki akarja használni a lányt, valószínű, hogy szex után ott is hagyná!
Én biztos, hogy nem engedném ezt meg, elküldeném az "udvarlót" a fenébe.
Azt nem szeretném leírni, hogy miért kérdezem ezt, de személyesen is érintett vagyok ebben a dologban.
Ti mit gondoltok egy ilyen helyzetről?
Kérlek, írjatok, mert nagyon fontos lenne!
Valahol itt korabban, volt egy kerdes, ahol egy no a szuleit vadolta, mert 17 evesen elszakitottak a hasonlo koru parjatol. Utanna banataban osszejott egy 18 evessel akitol valamilyen sulyos beteseget kapott, es vegul kivettek a mehet, aminek a kovetkezmenyekent nem lehet mar gyereke.
Es a kerdesben a szuleit vadolja, hogy tonkretettek az eletet, pedig elhetnenek boldogan a 40 koruli baratjaval.
Szoval eszel, megfontoltan ne vakitson el a ferfiakkal szembeni eloitelet.
És hány évesek jelenleg ezek a párok, előző?
Kiváncsiságból kérdem, mert én is ismerek sok ilyen párt, de amikor a férfi elkezdett közelíteni a 70 felé, baromira megbánták. Ott maradt a még csinos, tettrekész, aktív 50 éves nő egy megkeseredett papival, aki sehova nem akar menni, nincs kedve semmihez és az unokák is fárasztják már. Persze, nem törvényszerű, csak ezt látom.
Nem egyedi eset,én is hány ilyen párt látok az utcán,Bp-en hány ilyen párt látok az utcán.
Múltkor az egyik bevásárló kp-ban,-1-fiatal lányt +idős jo 50-s tagot láttam kézen fogva sétálgatni én azt hittem hogy az apja,mindadig amig elnem kezdtek csokolozni ,hát ezt jolbe néztem.
A kis csaj nem volt-15-éves nél több.Na ennyit erröl👎👎👎
16 éves húgom van. Ha egy 37 éves pali udvarolni neki, szerintem a csávót bucira ütném.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!