Szülők mit szólnátok hozzá,hogy ha a lányod azzal állítana haza hogy egy roma barátja van akivel az egyetemen ismerkedett meg ? Szaktársak egyépként a fiúval
Elfogadnátok ?
Ha egyépként tisztelet tudod intelligens és nem telepen lakik hanem kifejezetten jó környezetben és mondhatni tehetősek is
35
Látod, itt már minden megtörténik, ha cigányról mondasz jót/rosszat, azért vagy lepontozva, ha magyarról ugyanezt, akkor meg azért.
35
Látom... :D csak nehezen értem. Nekem mindkét oldalt viszonylag képviselő a véleményem, hiszen benne vagyok, szóval létező dolog, a család elfogadta, engem is az övé, ergo a kérdésre a válasz többnyire pozitív, mert van ilyen.
Viszont ehhez olyan család is kell, aki ezt elfogadja, mindkét oldalról.
Én szimplán leírtam arról a férfiről a tapasztalatomat akik szeretek, attól még van róla egy reális képem, ahogyan a barátairól is. Családnak/igaz barátoknak tényleg cukormáz, ezzel semmi gond. Én a továbbiakat gondoltam ami van még ezen kívül mögötte, szóval egy tanult cigány nagyon zsivány tud ám lenni, és mivel azok nem úgy beszélnek, hogy mivan gádzso pakojjá ki, hanem baromi modorosan, és amíg azon ámulsz, hogy milyen normális, észre se veszed, hogy egyébként már mindenedet elvette. /itt egyébként nem tolvajlásról beszélek kimondottan, mert a tanultak nem zsebtolvajok, csak ezt a példát volt egyszerű felhozni/
39
Értem mire gondolsz. Nem lop meg, de szép szavakkal kicsalja tőled ami kell neki.
Igen, ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!