Szülők mit szólnátok hozzá,hogy ha a lányod azzal állítana haza hogy egy roma barátja van akivel az egyetemen ismerkedett meg ? Szaktársak egyépként a fiúval
Elfogadnátok ?
Ha egyépként tisztelet tudod intelligens és nem telepen lakik hanem kifejezetten jó környezetben és mondhatni tehetősek is
De rasszista ez a magyar társadalom bakker...
Igenis vannak normálisak, ugyanúgy, mint ahogy a magyarok között is sok rossz ember van.
Szóval nekem teljesen mindegy lenne, hogy roma-e, vagy sem.
21
Kivételek mindig vannak de nézd meg az arányokat.
Ha nem is a sráccal lenne gond,annak van egy családja, rokonok, unokatesók..
Attól függ! Mennyire fekete!
De én sem repdesnék attól függetlenül!
Nemár... Szóval így állunk? Én is roma vagyok és magyar barátnőt szeretnék, de úgylátszik nem lesz.. Elég rasszisták.. :(
(azért magyar barátnőt szeretnék mert nem tetszenek a romák)
16f
Marhára nem érdekelne. Nem a származásuk, hanem a gyerekkori minta, környezet viselkednek a klasszikus cigányok úgy, ahogy. Nekem is van cigány ismerősöm, nem is egy. Ha nem látnád az arcát, fogalmad sem lenne a származásáról. Mint írtad, ő is rendes, intelligens.
Tehát? Komolyan, mi köze a származásának ahhoz, hogy elfogadom-e?
Nem a származásuk, hanem a viselkedésük alapján ítélem meg az embereket. Tehát ha pl.25 lenne a lányom barátja látni se akarnám. De ő gondolom csak egy troll, úgyhogy tökmindegy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!