Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyám nekem...

Mit tegyek hogy anyám nekem hidjen és ne az öcsémnek ?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő öcsémnek be kellet adni 10 ezer Ft osztalypénzt és mivel én vagyok az idősebb így nekem adta ide hogy adjam oda az osztályfőnökének öcsém 13 éves én 18 mind a ketten fiúk vagyunk

És reggel én hülye nem az osztályfőnökének adtam oda hanem öcsémnek hogy majd ő adja oda az osztályfőnökének de mind ma kiderült nem adta oda neki

(Azért nem én adtam oda az oszijának mert barátnőmmel voltam elfoglalva és nekem másik épületbe volt órám így oda adtam öcsémnek , hogy majd ő adja oda )

És öcsém azt állítsa hogy én nem adtam neki oda persze anyám és apám is neki hisz mert kiderült hogy cigizek nemolyan rég és azt hiszi hogy cigire költöttem el

Hiába mondja barátnőm is hogy oda adtam ott volt ő is és látta de akkor sem hiszik el és most én vagyok a rossz és a szemét hogy "ilyet csináltam " pedig nem is

2020. szept. 16. 19:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd! Úgyis átvágja anyádékat is, majd akkor rájönnek, mi a helyzet.
2020. szept. 16. 20:43
 22/31 anonim ***** válasza:
92%
Ha ő a kényeztetett aranygyermek, akkor ha saját szemükkel látják, amint lop, azt is le fogják tagadni.
2020. szept. 16. 21:18
 23/31 anonim ***** válasza:
48%
Hát ezt a tizest bebuktad, fizesd ki a saját pénzedböl. A tesoddal meg bánj belátásod szerint. A puha dolgok nem hagynak foltot, de fájnak :P
2020. szept. 16. 22:07
 24/31 anonim ***** válasza:
11%
Végül mire költötted?Remélem nem kábszira.
2020. szept. 16. 22:11
 25/31 A kérdező kommentje:

Már át lett kutatva az egész holmija táskája is szekrénye mindene vagy elköltötte már vagy valahol jól eldugta

De már lényegtelen mert úgyis az van hogy én voltam lényegtelen buktam 10 ezret holnap veszek le pénzt a kártyáról es oda adom az osztály főnökének a saját pénzekből

Elvégre én voltam a felelőtlen hogy megbíztam a saját öcsémben és oda adtam a pénzt hogy fizesse be ö az osztálypénzt.

2020. szept. 16. 22:37
 26/31 anonim ***** válasza:
85%

Úgy megverném azt a kis gyökeret, hogy egy hétig fetrengene.

Ne hagyd már magad baszki! Ez egy 13 éves kis szar, aki miatt lopassal vádolnak.

2020. szept. 16. 22:59
 27/31 anonim ***** válasza:
94%

Az biztos, hogy én is a hajánál fogva húznám végig a lakáson a kis tetűt. Ez nem egy nyalóka basszus, hanem 10.000 forint.

Ahhoz meg elég nagy féregnek kell lenni 13 évesen, hogy valaki ilyet hazudjon és végignézze, ahogy a szülei a testvérét hibáztatják, plusz kifizettetik vele a pénzt.

Amúgy bocs, de a szüleid is jó nagy állatok. Ha van pénzed, miért pont az öcséd pénzét nyúlnád le, amit ráadásul oda kell adni az ofőnek és nyoma is van?

A helyedben egyébként elkezdenék albérletet nézni a suli után, mert ha legközelebb a szüleid pénztárcájából tűnik el egy húszezres (ilyen alapon el fog), akkor is téged vesznek majd elő.

Az öcsédre meg ráférne egy verés.

2020. szept. 17. 08:02
 28/31 anonim ***** válasza:
77%
Nehogy már még te fizesd ki neki a 10.000 forintot!!
2020. szept. 17. 09:32
 29/31 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, feltételezem, te czigány lehetsz - de most nem is ez a lényeg.

Hibáztál, hogy nem adtad oda az osztályfőnökének a pénzt, pedig téged kértek meg reá- ehelyett te a barátnőddel foglalkoztál. Meg is érdemled, ne haragudj.

2020. szept. 17. 16:33
 30/31 anonim ***** válasza:
73%
A helyedben elejtenék direkt egy 5ezrest vagy egy 10est a földön otthagynám és kamerával nézném felveszi e a tesód és megkérdezi e kié....ha nem akkor az őt minősíti de cserébe vissza tudod kérni a pénzt mert a felvétellel van bizonyítékod hogy a tiéd
2020. szept. 17. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!