Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyám nekem...

Mit tegyek hogy anyám nekem hidjen és ne az öcsémnek ?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő öcsémnek be kellet adni 10 ezer Ft osztalypénzt és mivel én vagyok az idősebb így nekem adta ide hogy adjam oda az osztályfőnökének öcsém 13 éves én 18 mind a ketten fiúk vagyunk

És reggel én hülye nem az osztályfőnökének adtam oda hanem öcsémnek hogy majd ő adja oda az osztályfőnökének de mind ma kiderült nem adta oda neki

(Azért nem én adtam oda az oszijának mert barátnőmmel voltam elfoglalva és nekem másik épületbe volt órám így oda adtam öcsémnek , hogy majd ő adja oda )

És öcsém azt állítsa hogy én nem adtam neki oda persze anyám és apám is neki hisz mert kiderült hogy cigizek nemolyan rég és azt hiszi hogy cigire költöttem el

Hiába mondja barátnőm is hogy oda adtam ott volt ő is és látta de akkor sem hiszik el és most én vagyok a rossz és a szemét hogy "ilyet csináltam " pedig nem is

2020. szept. 16. 19:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
25%
hibáztál, ecsém. add vissza a tízest és béke van
2020. szept. 16. 19:10
 2/31 anonim ***** válasza:
82%
Tehát volt szemtanu is.. És a szüleid nem hiszik el? Azért mert cigizel?? Most itt 2 lehetőség van, vagy a kérdés a kamu vagy a szüleid csak megjátszák magukat azért hogy a 13 éves kisöcséd menőnek lássa magát..
2020. szept. 16. 19:13
 3/31 anonim ***** válasza:
24%

Ti nektek meg gratulálok hogy csak a helyesírásával foglalkoztok :)

-5

2020. szept. 16. 19:14
 4/31 A kérdező kommentje:

Ott volt a barátnőm is de tényleg nem hiszik el azt mondják hogy nekem falaz

Igen azt hiszik hogy cigire költöttem el mert nem adnak nekem pénz mert a zsebpénzemet cigire költők szerintük

2020. szept. 16. 19:16
 5/31 anonim ***** válasza:
89%
a szülei nem arra kérték meg, hogy a barátnőjével legyen elfoglalva, hanem hogy személy szerint ő adja oda az ofőnek a pénzt.
2020. szept. 16. 19:17
 6/31 anonim ***** válasza:
22%
és nem arra költöd, kérdező? vagy az hogy van, hogy pénzt nem adnak, de te cigizel..
2020. szept. 16. 19:18
 7/31 A kérdező kommentje:

Nagyon egy féreg és pedig még csak 13 éves mi lesz később

Próbáltam kihúzni belőle úgy hogy közben a telefonon elindítottam a hangfelvételt de a szemembe hazudik hogy neki nem adtam oda

2020. szept. 16. 19:19
 8/31 anonim ***** válasza:
30%
Egy fillért se bíznék rád, az tuti...
2020. szept. 16. 19:21
 9/31 A kérdező kommentje:

10 válaszolnak

Dolgozom diákmunkán már több mint másfél éve a nyarat is végig dolgoztam úgyhogy mindig van pénzem ahol veszem magamnak a cigit még amúgyis 1 dobozzal elég 1 hétig általában

2020. szept. 16. 19:21
 10/31 anonim ***** válasza:
93%
Ha tudod, mekkora féreg, miért adsz neki pénzt szép szóra. Nem sok eszed van neked se.
2020. szept. 16. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!