Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vagy miként mondjam el...

Hogy vagy miként mondjam el aynumnak hogy elbocsájtottak a munkahelyemről?

Figyelt kérdés
Nem félek elmondani,csak hogy tudnám úgy elmondani,hogy ne engem tekintsen hibásnak?

2020. szept. 14. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Mondd el mi történt akár hibás vagy akár nem.
2020. szept. 14. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi a tényleges indoka az elbocsájtásnak, de mondhatod azt, hogy a vírushelyzet miatt volt létszámleépítés, és emiatt küldtek el. Erre nem mondhatja senki, hogy a te hibád volt.
2020. szept. 15. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
9-es legalább jófej és van életöröme. Ritka a mai világban. :D
2020. szept. 17. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 ugyanígy látom, annyira abszurd, drámai és ironikus, hogy felnevettem rajta - erre lepontoztak a vérbe.🤷🏻‍♀️ Hát akkor zokogjunk inkább, az az alkalomhoz illő reakció.
2020. szept. 17. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:
14, a magyar társadalom valóságát láthatod, ami évszázadok óta ilyen... :D Valahogy magára húzta a mártír szerepet és ez megjelenik a hétköznapokban is. Bár a fiatalabbak ezt ahogy elnézem próbálgatják lerugdosni magukról, de az idősebb generáció nem nagyon hagyja.
2020. szept. 17. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!