Ha terhes voltam amikor a fõnök elbocsájtott (pár eves munkaviszony) és ez majdnem 1 hónapja történt, most köteles lenne visszavenni?
Nem kozos megeggyezéssel irtuk ala hanem ö bocsájtott el mert leépítés volt.
Most kiderűlt hogy akkor terhes voltam mert most már 6hetes vagyok.
Ilyenkor koteles visszavenni?
Szerencsére nem. Ha az így működne, akkor minden csalódott, kirúgott nő gyereket csináltatna magának, csak hogy "biztonságban" legyen.
A védett állapot csak arra vonatkozik, ha te már bejelentetted a főnöködnek, hogy terhes vagy. Erre most rápacsáltál sajnos.
Olvasd vissza amit írtam. Egy szóval sem mondtam, hogy a te ezt csináltad.
Azt mondtam, hogy mivel nem szóltál róla a felettesednek, ezért olyan mintha nem is lettél volna. Semmivel nem tartozik neked a cég és nem is kell visszavenniük.
Mindenki tèved, az egyik pedig paraszt is.
Te már vèdett voltál, akkor is, ha nem tudtál a terhessègről. Vissza fognak venni, de beszèlj mindenkèpp ügyvèddel. Ha nem akarnak, bizony lehet munkaügyi bíróságra menni.
Korábban volt bejelentèshez kötve, ez már változott.
Kérdező: NE higyj a lepontozónak, aki szerint mindenki rosszul tudja.
De van egy nagyon fontos kérdés: a dátumok.
Pontosan hanyadikán bocsátott el (j nélkül), és számodra mikor derült ki, ill. mikor közölted ezt vele?
Kérlek írd le ezeket, mert ettől függ minden.
Előző vagyok. Okoska azt hiszi, hogy mindenkinél jobban tudja, pedig nincs igaza.
De ő mindenkit lepontozott. Hajrá, őt is mindenki pontozza le, mert baromságot ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!