Ezzel eltudok valamit érni anyánál végre? Vagy mit rakjak hozzá?
Ha elakarod érni hogy legyen szúnyogháló akkor vagy annyi bogarat kell becsalnod a házba amennyit lehet vagy te hozod be őket... bár ez inkább csak vicc de a poloskák egész gyorsan eltudják lepni a házat khm khm
De készíthetsz mondjuk egy szúnyogháló keretet amit ki be tudsz rakni és este berakod hogy ne jöjjenek be a bogarak reggel meg kiveszed elrakod valahova, a harmonika ajtót meg kilehet támasztani ha valamit keresztbe ráerősítesz pl egy seprűt max azt mondod valamit csináltál vagy nem tudod miért nem nyílt ki
ha a keret nem játszik akkor az ablakon kívülre rakhatsz körbe ragacsot hogy bogarak ne másszanak be és lefújhatod körbe szúnyogriasztóval hogy kevesebb dolog jöjjön be
Ha most mondanád neki: "ha lett volna szúnyogháló, nem lenne tücsök", az sem használna?
Kissé (nagyon) hihetetlenné kezd válni a sztori. Van a Vape szúnyogriasztó például, bedugod, beteszel egy csíkot és állítólag elég jól távoltartja őket.
A kollégiumot illetően milyen rémtörténeteket hallottál, mi az hogy "embertelen volt"? Ezt nem igazán értem. Régen, tanuló koromban sokat voltam kollégista, 5-6 fő egy szobában és nem volt egy leányálom, de kibírható volt.
Nekem az nem érthető, hogy miért gond a szúnyogháló?! Emlékezteti anyukádat valamire a múltból, amit nem akar elfogadni? Vagy mi? Normális ember ilyen esetben szúnyoghálót rak fel ... Bocs, de kiakadtam. Ha erre rájössz, megoldódik a gondod. Valószínűnek tartom, nem ez az egyetlen gond nálatok otthon, de nem kérdezek.
Egyébként pedig mivel elmúltál 18, akkor mehetsz levelezőre tanulni, munka mellett és akkor el tudsz költözni, bérelni egy szobát. Ha már tudsz megfelelő helyet biztosítani, akkor akár a húgod is mehet hozzád, ha akar... Ha ez nem éri meg neked, akkor tűrnöd kell.
A te életed, te döntesz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!