Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem van a baj vagy anyukámma...

Velem van a baj vagy anyukámmal? 20/F

Figyelt kérdés

Nincs barátnőm, ezért arra gondoltam meg kéne próbálnom valami izgalmasat helyette. Életemben először 20 évesen bemertem merészkedni egy sexshopba, és ott vettem magamnak egy segédeszközt pár ezer forintért. Miután mentem haza elgondolkodtam, hogy én ezt hova rejtsem el mégis. Mert tudni kell, hogy egyedül lakok anyámmal, nincs apám. Anyám nem tartja tiszteletben a magánszférámat, simán ki-be mászkál a szobámba/ból, ezért mikor hazaértem nem is mondtam el anyámnak, hogy hol jártam, és mit vettem. Próbáltam minél feltűnésmentesen elrejteni egy táskába. Ott volt elrejtve kb 1,5 hónapig. Nagyon kínosan éreztem magam miatta. Csak akkor mertem elővenni amikor tudtam, hogy hétvégén senki nincs otthon, de annyira bűntudatot éreztem emiatt, hogy végül is nem használtam magamon hanem visszatettem a tokba. Rájöttem, hogy ez így nem jó nekem, és szabadulni kell tőle, mert előbb-utóbb jön egy nagytakarítás, és rá fog bukkani anyám erre az eszközre. Szerencsére el tudtam intézni egy ismerősöm révén, hogy máshova kerüljön, és már megszabadultam tőle, nincs nálam. Megkönnyebbültem, hogy végre már nem kell emiatt titkolózni. Viszont tök rossz, hogy együtt élek még anyámmal, egy lakásban és szégyenkeznem kell, hogy ilyet mertem venni. Még szeretnék venni magamnak mást is, de nem merek, mert tudom, hogy mi történne velem ha kiderül.

Mit csináljak vegyek még dolgokat sexshopban vagy inkább felejtsem el? Az rossz dolog ha egy fiatal jár sexshopba? Nem kellett volna inkább nekem megvenni ezt a szexuális segédeszközt?

Más családoknál, hogy működik ez a dolog?

20/F

2020. szept. 12. 13:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Veled van baj.
2020. szept. 12. 15:17
 12/20 A kérdező kommentje:

Értem amit mond mindenki, csak az a baj, hogy ő olyan típus ha megtalálná akkor kidobná az ablakon, és nem adna nekem pénzt se többé mert azt hinné ilyen vackokat akarok venni az ő pénzéből. És a családomban ez tabu sajnos. Csak nekem nem, de én ezt nem tudom megértetni.

Ha tudná mindenki milyen érzés együtt az anyámmal élni akkor lehet könnyebben megérthetnék a helyzetemet. De most ez mindegy. Mondjuk, hogy fiatal felnőtt vagyok akkor.

Még azért nem végeztem el a középiskolát, mert volt év közben egy komoly iskolaválásom. Dióhéjban ennyi.

2020. szept. 12. 15:20
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Ha ilyen lenne az anyám, akkor nem élnék vele egy lakásban 20 évesen.

Egy müpinát azért el lehet rejteni úgy, hogy ne találja meg.

2020. szept. 12. 15:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Takarítsd te a szobádat...
2020. szept. 12. 15:37
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Nekem állandóan kutakodtak a szobámban, gyerekként, tiniként, elolvasták a naplómat. Ennek ellenére már tiniként vásároltam olyan dolgokat, amitől kiborultak (metal zenekaros album csúnya borítóval), kimaradoztam esténként, stb.

A mai napig ez van, ha hazamegyek kiskorúsítva vagyok. Pl. kimegyek valahová, és édesanyám addig faggat, amíg el nem mondom hová megyek. 35 évesen.

Hozzá kell tennem egy tündéri nő, de ez... ezt én nem bírnám. 20 évesen sem bírtam, le is léptem.

Nem az a baj, hogy otthon laksz, nem az a baj, hogy nem voltál nővel, hanem hogy ennyire rettegsz édesanyádtól. Ez idővel csak rosszabb lesz.

Egyik barátom velem egykorú, ő mai napig otthon lakik, de neki sem turkálnak a szobájában.

2020. szept. 12. 16:17
 16/20 Savlekotő ***** válasza:
100%

Itt nem a sexhop a fő gond,hanem az alap kapcsolatotok és hogy 20 évesen rettegsz anyádtól mint valami kis csoportos akit a sarokba állít ha rosszul néz vagy vesz egy könyvet amiben szexualitás is van,mi tenne ha barátnőd is lenne. Itt minden tünet,itt mélyen van óriási gáz...

70F

2020. szept. 13. 02:11
 17/20 A kérdező kommentje:
Ha én egyszer végre elköltözök akkor már nem fogok az ilyen dolgok miatt aggódni abban biztos leszek. Csak költözzek már el innen érettségi után, hogy ne kelljen anyámmal lenni.
2020. szept. 13. 07:32
 18/20 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele. Mond meg neki hogy ez így nem mehet tovább. Takarítsad te a szobádat ha kell zárd az ajtót ha az kell. (nem olyan drága egy zár és könnyen kicserélhető)

Ne legyél anyámasszony katonája hanem mond meg neki ami zavar.

Ha ilyen igényeid vannak azok természetesek vannak akik vesznek ilyet hozzá vannak akik nem kész. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

2020. okt. 5. 12:10
 19/20 anonim válasza:

Nem bántásból, velem 6-7 éve ugyanez volt, marmint hogy anyukám bejárt a szobámba rendszeresen kopogás nélkül. Erre az a legegyszerűbb megoldás, ha megmondod neki, hogy ez a te szobád és nem mehet be csak úgy. Nyilván akkor többet kell takarítanod és rendszeresen, hogy tényleg ne legyen oka bemenni oda.

Amúgy meg ennyi idősen természetes, hogy érdeklődsz a nők iránt szóval nem gaz, hogy segédeszközt vásároltál. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy kicsit szakadj el anyukádtól, legyél önállóbb, mert az a nőknek is tetszik, ha ki mersz állni magadert. De ez igazabol az intim szférád.. Kicsit gaz lenne, ha anyukát benyitna aktus közben is. Gondold át szerintem.

21/N

2020. okt. 7. 20:39
 20/20 anonim ***** válasza:

19

Egyetértek veled.

De miattad elképzeltem ahogy aktus közben bemegy az anyukája és elkezdi össze szedni a "szennyes" ruhát a földről. :D

2020. okt. 7. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!