Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem van a baj vagy anyukámma...

Velem van a baj vagy anyukámmal? 20/F

Figyelt kérdés

Nincs barátnőm, ezért arra gondoltam meg kéne próbálnom valami izgalmasat helyette. Életemben először 20 évesen bemertem merészkedni egy sexshopba, és ott vettem magamnak egy segédeszközt pár ezer forintért. Miután mentem haza elgondolkodtam, hogy én ezt hova rejtsem el mégis. Mert tudni kell, hogy egyedül lakok anyámmal, nincs apám. Anyám nem tartja tiszteletben a magánszférámat, simán ki-be mászkál a szobámba/ból, ezért mikor hazaértem nem is mondtam el anyámnak, hogy hol jártam, és mit vettem. Próbáltam minél feltűnésmentesen elrejteni egy táskába. Ott volt elrejtve kb 1,5 hónapig. Nagyon kínosan éreztem magam miatta. Csak akkor mertem elővenni amikor tudtam, hogy hétvégén senki nincs otthon, de annyira bűntudatot éreztem emiatt, hogy végül is nem használtam magamon hanem visszatettem a tokba. Rájöttem, hogy ez így nem jó nekem, és szabadulni kell tőle, mert előbb-utóbb jön egy nagytakarítás, és rá fog bukkani anyám erre az eszközre. Szerencsére el tudtam intézni egy ismerősöm révén, hogy máshova kerüljön, és már megszabadultam tőle, nincs nálam. Megkönnyebbültem, hogy végre már nem kell emiatt titkolózni. Viszont tök rossz, hogy együtt élek még anyámmal, egy lakásban és szégyenkeznem kell, hogy ilyet mertem venni. Még szeretnék venni magamnak mást is, de nem merek, mert tudom, hogy mi történne velem ha kiderül.

Mit csináljak vegyek még dolgokat sexshopban vagy inkább felejtsem el? Az rossz dolog ha egy fiatal jár sexshopba? Nem kellett volna inkább nekem megvenni ezt a szexuális segédeszközt?

Más családoknál, hogy működik ez a dolog?

20/F

2020. szept. 12. 13:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy 20 éves kamasznak érzi magát és nem felnőttnek, akkor nemcsak az anyukájával van baj.
2020. szept. 12. 14:02
 2/20 evimeri ***** válasza:
89%

Van egy olyan érzésem, hogy az anyukád rád telepedet. Te vagy a kicsi fia.

Szerintem semmi baj azzal, hogy sexshopban vásárol, de jobb lenne ha ismerkednél lányokkal.

Én azt ajánlom, hogy minél előbb szakítsd el a köldök zsinórt. Mert ez nem normális.

Sajnos egy unokatestvéremnek ez az életébe került.

2020. szept. 12. 14:09
 3/20 anonim ***** válasza:
95%

"Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Velem van a baj vagy anyukámma..."

Tehát te még gyereknek érzed magadat,ugye?

Veled is van baj,nem csak az anyáddal.

2020. szept. 12. 14:12
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
20 évesen nem vagy kamasz. Lehet neked új infó ez...
2020. szept. 12. 14:15
 5/20 anonim ***** válasza:
69%
Ember 20 éves vagy, azt csinálsz amit akarsz. Vágod le is csukhatnak téged, ha olyan hibát követsz el és nem akkor fog anyukád kihozni a sittről, meg elintézni jaj csaj véletlen hiba volt az életben. Elkövettél egy bűncselekményt vállald érte a felelősséget. Ugyanez igaz bármi másra, vettél a szex shopba egy cuccot, mi az hogy titkolod otthon meg anyád elől? És ha meglátja, akkor mivan? Semmi. Meg ismerősöd rejti el a műpuncit, úgy mintha vmi drog lenne. Úristen. Amúgy próbáltam komolyan venni a kérdésedet, de számomra teljesen világos, hogy kamu kérdés és inkább ez egy családi szex tabun alapuló kérdés igazából, ami szépen el van rejtve ilyen történetbe, hogy az átlag olvasónak kevésbé tűnjön föl. Ezt csak azért mondom, mert gyakorin több órát töltök itt, és jól ismerem már a bújtatott kérdéseket.
2020. szept. 12. 14:16
 6/20 A kérdező kommentje:

Ne ítéljen el senki. Igen ebbe a kategóriába szántam a kérdést, mert még "nem repültem ki a családi fészekből." Miért? Mert még 20 évesen még mindig vele élek. Sajnos ennek az az oka, hogy most fogom elvégezni a középiskolát. Emiatt még anyámmal kell, hogy éljek. Igen nem könnyű, már 20 éve megtapasztaltam.

Igen bajos vagyok, mert nem voltam megfelelően felvilágosítva, nincs apám, ezért nem is tudom megbeszélni a férfi dolgokat. Anyámtól megpróbáltam kérdezni, de valamit egyszerűen nem is lehet megbeszélni, mert ő prűd. Akárhogy közelítem a témát, ő egyszerűen ilyen sajnos. Azért fordultam ide, hogy valaki olyan válaszoljon nekem aki tud értelmes, segítséget adni. És ez nem kamukérdés.

Arra vagyok kíváncsi, hogy másnál ha van ilyen ott mit csinálnak? Meg, hogy anyám gondolja túl a dolgokat vagy, nekem nem lenne ilyenre szükségem amit vettem? Másoknál ez, hogy működik?

Valaki segítő szándékú válaszát szívesen fogadom, akár privátban.

2020. szept. 12. 14:37
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
Én sokszor elköltöztem a szülői házból, majd sokszor visszamentem, 27 évesen házasodtam, 1 évet még utána szintén anyámmal laktam egy lakásban, férjem csak hétvégén járt haza, egyszer rendeltem egy vibrátort webshop-bol, ami túl nagy volt és az anyaga se kellemes, anyámnak röhögve mutattam meg, hogy az ilyesmit inkább személyesen érdemes venni, ő is nevetett rajta. A te anyukád mit tett volna ha megtalálja azt a segédeszközt? Szerintem nagyon korlátolt lehetsz ha ki se mered próbálni, amit vettél és az esetedben nem az otthonlakás a legnagyobb gond.
2020. szept. 12. 14:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, 23 éves koromig szűz voltam, de eszembe nem jutott műpinát venni. Otthon is laktam, anyám is kotorászós típus, de ha vettem volna, magasról letojtam volna hogy megtalálja vagy sem.
2020. szept. 12. 14:51
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

"Igen ebbe a kategóriába szántam a kérdést, mert még "nem repültem ki a családi fészekből.""

Attól még felnőtt vagy (elméletben)!

De mindegy,te magadat még gyereknek érzed,akkor anyád is így kezel.

2020. szept. 12. 14:59
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Az egy dolog, hogy vele élsz, de nem vagy tinédzser semmilyen szempontból.

Teenager = teen+ager tehát az a korú egyén akinek az életéve az angol teen végződést kapja. Thirteen (13) - nineteen (19)

A másik, nyisd ki a szád és beszélj vele, hogy úgy érzed nincs magánszférád, és tudod, hogy nehéz így hogy 20 évesen eltart, de nem 18 évre vállal az ember gyereket, benne volt a pakliban, hogy maradsz még a huszas éveid elején.

Én is abban a tudatban nevelem a fiam, hogy tudom, hogy nem fog 18 évesen hanyatt homlok menekülni remélhetőleg az otthonából.

Miért most fejezed be a gimit? Buktál?

Kicsit dolgozz suli után, nem is kell sok munka, és gyűjts össze széfre. Álcázható is van, úgy néz ki mint egy könyv.

Megjegyzem én ilyesmi 15 évesen csináltam...

2020. szept. 12. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!