Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kezelitek, ha a szuleitek...

Hogy kezelitek, ha a szuleitek megigernek valamit es elfelejtik allandoan?

Figyelt kérdés

Nyaron szulinapomra kaptam a nagyszuleimtol 80 ezret. Ebbol akartam venni egy taskat a suliba es ruhakat. De a szuleim elkertek mert hogy kellett valamit az autoba venni. Megadjak majd fizeteskor a penzt. Ennek ket honapja, se a penzt nem kaptam vissza se ruhat semmit se vettek a suli kezdesre. Kinottem az oszi kabatomat, rovid az ujja, egy szandalom van es egy papucsom. De ha kerdezem oket annyit mondanak majd jovo honapban megadjak.

Dolgozni sem engednek el mert kiskoru vagyok a beleegyezo nyilatkozatot meg nem irtak ala.

2020. szept. 11. 11:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
pláne nem a gyerekem szülinapi pénzéből..
2020. szept. 12. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!