Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kezelitek, ha a szuleitek...

Hogy kezelitek, ha a szuleitek megigernek valamit es elfelejtik allandoan?

Figyelt kérdés

Nyaron szulinapomra kaptam a nagyszuleimtol 80 ezret. Ebbol akartam venni egy taskat a suliba es ruhakat. De a szuleim elkertek mert hogy kellett valamit az autoba venni. Megadjak majd fizeteskor a penzt. Ennek ket honapja, se a penzt nem kaptam vissza se ruhat semmit se vettek a suli kezdesre. Kinottem az oszi kabatomat, rovid az ujja, egy szandalom van es egy papucsom. De ha kerdezem oket annyit mondanak majd jovo honapban megadjak.

Dolgozni sem engednek el mert kiskoru vagyok a beleegyezo nyilatkozatot meg nem irtak ala.

2020. szept. 11. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Szolj a nagyszuleidnek, hatha odahatnak! Gondolom nem alltok jol anyagilag, de azert sulikezdesre illene visszaadniuk legalabb egy reszet!
2020. szept. 11. 11:21
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem elfelejtik, hanem nincs pénzük visszaadni. Amikor valaki a gyerekének a szülinapi pénzét kéri kölcsön az sajnos egy eléggé kilátástalan helyzet lehet. Úgyhogy szerintem ne görcsölj ezen, hanem fogd fel úgy hogy beszálltál a családi kiadásokba.

Ha még tenyleg csak simán elfelejtik, akkor emlékeztesd őket finoman, hogy esetleg valamikor ha úgy alakul akkor örülnél ha vissza tudnák adni mert vennél magadnak egy-két cuccot még mielőtt karácsony előtt mindennek duplájára megy az ára.

2020. szept. 11. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Könnyen lehet hogy abból a 80ezerből van neked reggelid, ebéded és vacsorád. Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagytok, de valószínűleg a szüleidnek nincs pénze ezt visszaadni neked.
2020. szept. 11. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Szólj nekik.
2020. szept. 11. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

"Könnyen lehet hogy abból a 80ezerből van neked reggelid, ebéded és vacsorád."

EZ azért nem lehet igaz! HA a kérdezö nem kapott volna a nagyszülöktöl, akkor nem kapna enni????

EZT szerintem te sem gondolod komolyan!

2020. szept. 11. 12:18
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
A szülőnek pedig különben is kötelessége ruházni is a gyerekét, a táplálás mellett, ha az még nem felnőtt...
2020. szept. 11. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Akinél a gyerek mástól kapott ajándékpénze kell evésre, az adja el az autóját! De az is, aki abból javíttatja. Ha a kérdező nem kapott volna ennyit, akkor most nem lenne megjavítva az autó?

Az ilyen szülő NEM AKARJA megadni a pénzt. Ezt mint szülő mondom.

Kérdező, mondd el a nagyszüleidnek, hogy a szüleid elkérték a pénzt hónapokkal ezelőtt, és sokadik kérésre sem hajlandók visszaadni.

2020. szept. 11. 13:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek a szüleidnek. Én értem, hogy tényleg van amikor nincs annyi pénz gondolom, de azért egy részét igenis oda lehet adni. Ha kell akkor egy 10est...
2020. szept. 11. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Ez elég szemét dolog. Ne a te pénzedből éljenek, de ha meg rászorulnak, azt mondják meg őszintén, mert ez így nagyon gáz.
2020. szept. 11. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha raszorulnak es nincs mit enni, akkor ne az auto legyen az elso!
2020. szept. 12. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!