Szerintetek normális, ha anyum megbeszéli öregapámmal, hogy szűz vagyok-e még?
Már nyilván nem vagyok, de szerintem nem tartozik rájuk, így nem mondtam el egyiknek se, pláne nem öregapámnak. Aztán ma voltunk nála látogatóba és amikor vissza fele jöttem az illemhelyről, akkor hallottam, hogy erről beszelték. Az öreg kérdezte, hogy tényleg nincs barátom? És akkor szűz vagyok-e még? És anyum mondta, hogy nem, nincsen senkim és még “szüzike” vagyok.
Én nagyon kiakadtam, szerintem semmi közük nincsen hozzá. Vagy ez normális lenne, hogy ilyet a családtagok megbeszélnek? Pedig amúgy nem vagyunk olyan hudejóba az öreggel, anyum sem mond el neki mindent, nem értem, hogy miért kell engem ennyire megalázni.
20/l
Hát persze.
Minden nő az őszinte, kedves, törődő férfiakat keresi. :D
Nem a gazdag, menő, jóképű alfákat.
Érdekes módon mégis ezeknek van mindig nőjük, az átlag férfiaknak meg igen ritkán.
Fogsortól teljesen függetlenül.
Nem, nem azt választanád.
Átlag Józsi nem olyan mint amilyennek elképzeled.
Általában a nők az "átlag férfit" úgy képzelik el, ami valójában magasan átlag feletti.
Átlag Józsi enyhén pocakos, 200-300-at keres napi 10 óra munkával, Suzuki Swift-el jár, nem különösebben okos, és nem is sikeres, de cserébe nem is magas.
Ilyen egy átlag férfi.
A jó hír az, hogy amennyiben valóban ilyenekhez vonzódsz, úgy remek életed lesz, mivel ezek szinte soha nem foglaltak, és minden lehetőséget meg kell ragadniuk. ;)
21, fogalmam sincs a többiekről, én nem vagyok minden nő, csak egy nő. Meg igazából nem is érdekel hogy ki kire bukik, én csak a magam nevében tudok beszélni.
A párom nem is jóképű, nem is gazdag, sokkal rosszabb körülmények közt él mint én, de szeretem mert normális, tiszteli a nőket, nem utálja őket ellentétben veled, kedves hozzám és megnevettet 🤷♀️
Ja, amúgy a fogai rendben vannak, és ez igenis számít, mert ez higiéniai dolog.
Amúgy meg nem tudom hol élsz, nézz már körül az utcán. Nem csak a jóképű pasiknak van nője. A normálisaknak van. Mindenki megtalálja a párját aki nem egy nőgyűlölő incel seggfej.
Csak mondjuk hozzájuk illő párjuk van, nem valami instamodell. Aki reálisan látja önmagát és észreveszi azokat a nőket akik átlagosak, meg vannak hibáik, az talál magának. Hozzá valót.
És ha az ember így tesz, akkor nem a gyk-n kell ontania magából ezeket a lenéző, minden nőt egy kalap alá vevő, gusztustalan hímsoviniszta szövegeket, hanem élheti az életét boldogan a párjával. Ennyi.
Az átlag férfi miért nem lehet nem-pocakos és okos?
Akkor az átlag nő is pocakos és ostoba?
"A jó hír az, hogy amennyiben valóban ilyenekhez vonzódsz, úgy remek életed lesz, mivel ezek szinte soha nem foglaltak, és minden lehetőséget meg kell ragadniuk. ;)"
Szerinted egy nőnek miért remek élet az, hogy átlag józsi összejön vele, mert "minden lehetőséget meg kell ragadniuk"?
Muszájból megbaszva lenni elég megalázó.
Az ember nem születik úgy, hogy gyűlöl valakit.
Erre még nem gonoltál?
Miért gondolod azt, hogy azok, akik nem találnak maguknak senkit azért nem találnak, mert incel seggfejek?
Nem lehet, hogy azért utálja valaki a nőket, mert egész életében lenézték és kinevették, és hozzád hasonlóan undorító szövegekkel bombázták?
Én életem első 18-20 évében olyannyira tiszteltem és szerettem a nőket, hogy gyakorlatilag a picsájukat kinyaltam.
És cserébe lenézést, megcsalást és kinevetést kaptam.
Sajnos fordítva gondolkodsz.
A férfiak jelentős része azért utálja a nőket, mert csalódott bennük.
És nem azért csalódott bennük, mert utálta őket.
Kivéve azt, aki alapból nőverő, de érdekes módon nekik mindig van kit verni.
Igazából nekem sokkal több párkapcsolati lehetőségem van, mióta rühellem a nőket, mint előtte bármikor, és nem kedves, meg őszinte vagyok, hanem szarok rájuk, és teszem amiben jó vagyok.
Instamodell...
Nem, nem az instamodellekre bukom.
Bár a te világnézeted szerint valami olyasmit "érdemelnék" mivel igencsak sok időt töltök edzéssel és különféle sportokkal.
Fura, hogy azt mondod, hogy lejjebb kéne adni az igényeket.
Ezzel tulajdonképpen azt állítod, hogy egy modell nehezebben megszerezhető, mint egy "átlag" nő, vagyis többet ér.
Illetve ha lejjebb kell adni az igényekből, akkor mégis csak valami baj van a csávóval, hiszen a szerinted prémium nőkhöz nincs hozzáférése.
Vagyis nem prémium pasi.
Dehát nem a kedves és őszinte pasik a prémium pasik, nem?
Vagy csak a "rendes nők" szerint?
Vagyis onnantól, hogy egy nő instamodell lesz, már nem a kedves és őszinte (és szép fogú) pasikra bukik?
Aki szép, az csak szemét lehet? :D
Tudod hányszor hallgattam végig csaj barátaimtól, hogy "majd megtalálod az igazit" stb.
Ez hazugság, én ezt pontosa tudom, mivel én férfi vagyok, ti pedig nem.
Én tudom hogy mit él át egy férfi, ti pedig nem.
Ugyanis ti soha nem csajoztatok.
Okoskodhattok, hogy tudjátok, mire buknak a nők.
De nem tudjátok.
Igen, tudom, nők vagytok.
Ez kb. olyan érv, mintha én azt mondanám, hogy értek a kenyerekhez, mert minden nap eszek kenyeret.
De ez hülyeség, nem értek hozzá, mert nem én foglakozom vele.
Attól, hogy nők vagytok, még nem értitek, hogy milyen csajozni, hisze veletek csinálják, nem ti csináljátok, ti csak fogyasztók vagytok a szituációban.
Ne adjatok tehát hülye tanácsot, és főleg ne ringassatok másokat olyan reményekbe, amik hamisak, mert éveket vesztek el az életükből, amit hasznosabban is tölthetnek.
Ja, a vicc az, hogy te oktatsz ki az igényekről, miközben még olyan hülyeségek is válóoknak számítanak mélad, mint a csálé fogak... :D
Ellenben veled én kicsivel lényegesebb dolgokat nézek egy emberben, nem a fogait.
27, természetesen senki nem születik úgy. Sikertelen a nőknél és ezért őket hibáztatja, ebből alakul ki a gyűlölet. Az intelligensebb fajta ha sikertelen, akkor magába néz, és kielemzi hogy mi lehet a baj, majd változtat. A primitív fajta meg azt mondja hogx "tuti nem velem van a baj, hanem a világ összes nőjével" és ilyenkor jönnek a saját magának bemagyarázott tévképzetek, hogy SZERINTE mi kell a nőknek, úgy mint nagy farok, pénz, jó külső. Mivel a saját maga hülyesége miatt még soha nem volt köze az édesanyján kívül egyetlen nőhöz sem, rohadtul nem tud semmit a nőkről, de ő azt hiszi hogy mindent tud róluk, holott fingjs nincs és hamis kövrtkeztetéseket von le. Majd feljön a gyk-ra, ez lesz az élete, és ez még tetézi, mert itt találkozik rengeteg magafajtákkal, mivel ez az oldal magához vonzza az inceleket. Itt megerősítik egymásban a baromságaikat, és totál azt hiszik hogy úgy van ahogy gondolják, észre sem veszik hogy teljesen eltorzul a világképük és hogy a való világbak semmi köze ahhoz amit itt összeírnak az emberek sokszor szórakozásból, trollkodásból. A másik, a sok kamu nő az oldalon. Ők is incel pasik, a többi incel meg (mivel igazi nővel nincs tapasztalatuk) elhiszik hogy nők, és ezzel alátámaszthatják saját maguknak, hogy a nők olyanok amilyeneknek ők elképzelték őket.
Ez az egész az intelligenciahiányon alapul, mint mondtam, intelligens pasi teljesen más irányba indul, nem a nőgyűlölet felé.
Azt hiszed, nekünk nőknek könnyebb? Hogy mindenki odavan értünk, akármerre megyünk? Hogy mindig sikerünk van? Mi is küzdünk azért hogy legyen egy normális kapcsolatunk, baromi nehéz. Csak nekünk még az is rájön pluszba hogy a sok nőgyűlölő tirpákot kiszűrjük, hogy időben elmeneküljünk tőlük ha rájövünk hogy ilyennel akadtunk össze.
Egy nőnek mindig megmondja a társadalom hogy milyennek kéne lennie hogy érjen valamit. Rengeteg elvárás van felénk, ezerszer több mint felétek. Mi pedig igyekszünk megfelelni, nem azt gondolni hogy mi vagyunk maga a tökély, mindenki más hülye. Te pontosan ezt csinálod. Van egy tévképzeted és hiába találkozol nap mint nap azzal hogy ez gáz amit művelsz (ugyanis ezért ér ennyi megaláztatás, mert NEKED kéne változnod, nem az egész világnak rajtad kívül. Én is azért írtam olyan stílusban, mert ezt kaptam tőled. Nem úgy megy ám hogy te lehetsz bunkó másokkal, ők viszont nem lehetnek veled.) mégsem nézel magadba, mert sokkal egyszerűbb a nőket hibáutatni kollektíve, ahelyett hogy magadat fejlesztenéd. Mert az energia, te pedig lusta vagy.
Tudod mi energia még? Rendes kapcsolatot találni. Akármilyen nemű is az ember, ez egy küzdelem. Te nem küzdesz csak másokban keresed a bajt.
És nem, a férfiak jelentős része nem utálja a nőket, hanem tiszteli őket. Ahogy a nők jelentős része is tiszteli a férfiakat. És ahogy a nők jelentős része nem valami pénzéhes ribizli, csak neked erről fogalmad sincs mert nem a valóságban élsz.
Te innen a gyk-ról próbálod összegyűjteni az élettapasztalataidat.
Igen, minden férfi csalódott már nőben, de arra nem gondolsz hogy ugyanígy minden nő csalódott már férfiban? A legtöbb embernek mégis van annyi intelligenciája hogy nem vesz mindenkit egy kalap alá és nem kezdi utálni a másik nemet. Kivel cseszel ki ha utálod a nőket? A nőkkel? Melyikkel? Mindegyik odébbáll szépen és keres magának egy normális férfit. Csak magaddal cseszel ki, senkit nem érdekel a másik nyűgje. Ezt jegyezd meg. Ha bunkózol, csak neked lesz rosszabb. Neked nem lesz nőd, jövőd, családod, normális életed.
Nagyon ügyesen próbálod kiforgatni a szavaimat, látszik hogy itt élsz az online térben és ebből táplálkozol hogy kötekedsz másokkal, de az egész érvelésed hibás. Pontosan tudod te is hogy az instamodellekre a legnagyobb a kereset, mert a pasik vizuális típusok. Míg egy átlagos nő mellett a legtöbben elmennek, az instamodellt egész nap bombázzák az ajánlatok. Hiába látsz bele többez abba amit mondtam, ennyiről szól az egész és ezzel te is tisztában vagy, csak próbáltál kapaszkodót találni de nem jött össze mert a számba adtál olyan dolgokat amiket bem mondtam, és ez megint csak a torz gondolkodásmódodat mutstja, ami miatt itt tartasz.
A kenyeres példán hatalmasat röhögtem, ugyanis ott hibázik hogy te nem vagy kenyér. Ha minden nap eszel kenyeret akkor pont annyit tudsz róla mint a férfi aki minden nap lát nőket. Ha kenyér lennél, akkor tudnál annyit a kenyérről mint a nő a női nemről.
Én nem hazudtam neked, nem ringattalak hamis reménybe, én kimondom hogy te soha nem leszel boldog mert túl hülye vagy ahhoz hogy valaha is ki tudj alakítani egy egészséges kapcsolatot 🤷♀️
Ha még egyszer elmondom, eljut a kis agyadig, hogy a fogak állapota nem esztétikai probléma hanem higiéniás és egészségügyi? Volt már randim olyan pasival akinek nem voltak rendben a fogai, hát köszi de én nem akarom hogy megcsókoljon valaki akinek büdös a szája. De ha te ennyire igénytelen vagy akkor smárolj csak nyugodtan olyan nővel aki nem foglalkozik a fogaival és egy működő dögkút van a szájában.
Te azért háborodtál fel, mert betalált a hozzászólásom. És tudod miért talált be? Nem azért mert ennyire jó lennék, hanem mert süt rólad. Messziről ordít rólad hogy egy magányos nőgyűlölő vagy, és pont ez az oka hogy ennyire besavanyodtál. Mert sz ilyen embert kerülik a nők.
Még egyszer elmondom hogy magadon kell változtatnod, a hozzáálládodon, hogy ez változzon. És hogy ez csakis a saját érdeked, mert mindenki más letojja hogy neked mi a nyűgöd, nem velük tolsz ki hanem magaddal.
Ha gondolod, add még ki magadból, nyugodtan legyen a tiéd az utolsó szó, én több időt és energiát nem pazarolok rád, mert már így is többet pazaroltam mint amennyit érdemes lett volna.
Nekem csak négy gyerekem van, de fingom sincs, hogy állnak ezzel, hol, mikor melyik, stb
Ha akarnak beszélni róla, majd beszélnek, bár nem úgy tűnik.
( egyébként a 34 évesre gyanakszom 😂)
De, hogy erről más emberrel beszélnék, az kizárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!