Szerintetek normális, ha anyum megbeszéli öregapámmal, hogy szűz vagyok-e még?
Már nyilván nem vagyok, de szerintem nem tartozik rájuk, így nem mondtam el egyiknek se, pláne nem öregapámnak. Aztán ma voltunk nála látogatóba és amikor vissza fele jöttem az illemhelyről, akkor hallottam, hogy erről beszelték. Az öreg kérdezte, hogy tényleg nincs barátom? És akkor szűz vagyok-e még? És anyum mondta, hogy nem, nincsen senkim és még “szüzike” vagyok.
Én nagyon kiakadtam, szerintem semmi közük nincsen hozzá. Vagy ez normális lenne, hogy ilyet a családtagok megbeszélnek? Pedig amúgy nem vagyunk olyan hudejóba az öreggel, anyum sem mond el neki mindent, nem értem, hogy miért kell engem ennyire megalázni.
20/l
A fogszabályozástól senki sem lesz vonzó.
Az edzéstől kicsit, de valójában az számít, hogy mennyire vagy jóképű és sikeres.
Ahhoz pedig semmi köze a fogaknak.
Vannak, akiknek soha nem lesz nőjük.
Ahogy gondolom egyértelmű, hogy belőled sem lesz balerina.
Igen, ha nagyon sokat tennél érte talá lehetnél az, de semmi értelme ennyit melózni ilyen hülyeségek miatt.
Pláne, hogy minél többet teszel azért, hogy nőd legyen, annál nagyobb csicska lúzer vagy, így annál kevésbé leszel vonzó.
A legjobb, amit az ember tehet, ha elengedi a dolgot.
23/F
És mi az, hogy "kevesebb csajból válogathat"? :D
Egy darab nő nem akar vele lenni, milyen válogatásról beszélünk?
Sok férfi örül, ha a szüzességét sikerül elvesztenie valakivel, nemhogy még válogasson...
"A fogszabályozástól senki sem lesz vonzó."
Nézegess előtte utána képeket, utána mondd ezt.
Ne nagyapádra hegyezd ki a dolgot, mert itt a jó anyád a hunyó.
Ő dumálja ki fűnek-fának a saját családjának a belső ügyeit.
Én pont leszarom, hogy egy csajnak miylnek a fogai, hacsak nincsenek durván kirohadva, vagy nem hiányzik több darab.
De igazából még az sem probléma, ha amúgy rendben van agyilag és megkedvelem.
Szerinted a nők inkább egy jóképű hírességgel jönnének össze, akinek csálék a fogai, vagy egy szép fogsorú átlag Józsival.
Szerintem egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!