Normális ha apámnak sok a perverz vicce otthon?
20 éves fiú vagyok, van két fiatalabb húgom.
Az utóbbi 1-2 évben apám folyton obszcén vicceket ejt el... olyanokat mond, hogy milyen jó koffere van annak a korombeli lánynak az utcán...viccesnek találja és külön felhívja rá a figyelmet. Szerintem ez nagyon ijesztő ha egy közel 50es férfi közel a húgaim korabeli lányokra mond ilyet. Úgy hogy ott van anya is de ő is csak rászól meg én is hogy ez nem vicces de akkor is csak nevet... Múltkor kérdezte, hogy jó e a szex a barátnőmmel... engem úgy meglepett h rávágtam persze de aztán eszembe jutott hogy lehet elképzeli a barátnőmet meg engem...
Ez általános?

#21 Nézd a jó oldalát, felnőttként kezel! ;)
Mindig arra várnak a fiúk, hogy apjuk egyenlő félnek tartsa őket.

Kérdező, te nem anyámasszony katonája vagy, hanem normális, tisztelettudó férfi. Az apád lehet jó ember, de ettől még egy ordas nagy tahó módjára viselkedik.
24N

Le merem fogadni, hogy a kocsmában, a haverok között is a párod nemi élete a beszélgetés egyik tárgya. Ha már a tesók előtt úgy beszél, mintha vérbeli r.bancként tartaná őket számon, legalább benned legyen annyi, hogy megpróbálod észre téríteni, hogy nem a bordélyban, a madámmal beszélget, hanem a családtagjait alázza a parlagi viselkedésével.
Még nem árulja őket?
Pár év múlva, ha a tesókból ömlene a hasonló beszéd, biztosan ő tiltakozna a leghangosabban, ő qrvázná le legelőbb a testvéreidet. Ha ezt te tűröd, az ellen se tiltakozz majd, ha arról értesülsz a faluvégen, milyen jó bőr a párod, és a fél falu kanja ajánlatot tesz neki és a testvéreidnek, mint elhíresült r.bancnak.
Tőlem egyszer kérdezné meg, milyen a szex a párommal, barátilag kirúgnám néhány fogát. Anyádat csókoltatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!