Meddig főz/főzzön anyukátok rátok?
21, minden szavadból árad a rosszindulat.
Nem is a férfi dolga. Nem is a nőé. Senkire nem lehet ráerőszakolni. Főzzön az, aki szeret főzni.
Van aki főz magára, van akire az anyukája főz, van aki étteremből rendel, és van aki hideg kaján él. Egyikkel sincs semmi baj és neked továbbra sincs jogod ítélkezni senki felett, meg megmondani hogy kinek mi a dolga, és kinek hogy kéne élnie.
Bárcsak rám is főzne valaki... de csak étteremben tudok kényelmesen hátradőlni, kiszolgálva.
Nekem az a fura ebben, hogy 34 éves embernek nincs késztetése a menzán és az anyja főztjén túl, hogy magának csináljon valami finomságot. Egy steak, saláta, hal fél óra alatt összedobható.
Ha nem kellene egy családot ellátnom, én biztos kipróbálnék olyat, amit addig nem ettem. Illetve rendszeres főznék olyat amit imádok, de a család nem eszi, ezért meg nem főzök százfele.
Ismerek 50-es palit, egy társasházban él az anyjával. A palinak van nője, de az nem főz, így a pali minden nap délre megy haza bárhonnan, mert akkorra főz meg az anyja. És dicsekszik, hogy ő sosem volt rászorulva arra, hogy megtanuljon főzni. A nője meg valami fényevő. Nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!