Annyira hianyzol es szeretlek - latta, de semmi valasz? Nektek rosszul esni az anyukatoktol?
Ha uzenetben ilyesmi aranyos dolgot kuldenetek, majd belattamozna, esetleg kesom latod hogz online van, de nem valaszol semmit?
Vagy pl. Amikor meg akarom kerdezni hogy otthon van e es felhivhatom-e csak ugy beszelgetni, akkor elolvasta de semmit nem reagalt ra?
Vajon miert van ez?
A multkor kerek -perec rakerdeztem es elmondtam neki, hogy nekem ez rosszul esik.
Az volt a valasza, hogy azt hitte valaszolt ra/eszre sem vette stb ilyen kifogasok.
Ez igaz lehet?
Ne kerdezzgess hanem hivd fel ...
A leghulyebb dolog ha elotte negedelyt kersz. Az anyad csak beszel veled 5 szot!
Nem vagyunk rosszban, de azert videohivasos csevej elott annyit megkerdezni, hogy zavarhatlak par percre? Nem tul nagy teher, nem?
Ha valami fontos dologrol van szo, kerdes nelkul hivom, de mas amikor csak “igy” beszelgetnenk par mondatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!