Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa mindig "kicsim vagy...

Apa mindig "kicsim vagy "kincsem"-nek hív mások előtt is, hogyan állítsam le?

Figyelt kérdés

Amikor viszem a munkahelyére és kiszáll a kocsiból mondja, hogy szia kincsem vagy kicsim, már a munkatársa szólt neki, hogy ez tök égő engem meg egyszer kellemetlen szituba hozott, pár napja amikor ugyan úgy volt a szitu mondta, és furcsán nézett egy ismerős srác aki mint kiderült a volt osztálytársam haverja , megkérdezte, hogy Apukámmal látott e, amikor mondtam neki ezt, hogy kihallotta a valamelyiket akkor mondta, hogy azt gondolta homár vagyok és van egy idősebb barátom.

Nem tudom megelőzni, egyszer mondtam , hogy " szia cuncimókuskám " direkt kollégája előtt akkor észbe kapott, de valahogy feszengő érzés ez nekem. És tegnap is mondta.. annak ellenére, hogy szóltam. Gyomoridegem van ettől 22/f

Ja igen, kiskoromban nem vert és nem is erőszakolt meg senki , ezt csak mellékesen jegyzem meg.

2020. szept. 8. 07:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy jó poén is lehetne... Mi volt szobatásrammal is mindig kicsimezzük egymást, pedig 180 centi 140kg körül van és én se vagyok sokkal kisebb. :D Fősulin volt, hogy a könyvtár egyik végéből a másikba kiabáltunk, hogy szia kicsim... :D
2020. szept. 8. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Felnőtt férfiként tényleg zavaró lehet. Megoldás? Mond el neki, ha kell többször, de ne dühösen, szeret téged.
2020. szept. 9. 09:37
 13/13 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, csak nevetett. Én nem, mert kellemetlen volt, hkgy homoszexuálisnak néztek holott kiköpött mása vagyok Apának. Örülök, hogy ilyen Apukám van. Anno én 12 éves koromig fogtam a kezét amikor sétáltunk akkor meg a tanárok mondták, hogy nem kéne,de nem érdekelt, majd mondta Apu, hogy ki fognak csúfolni, mondtam, hogy akkor megverem őket, volt is egy A- osztályos aki piszkált , hogy " apuci kicsi fia, ovodás maki" fogtam teso öltözőbe egyedül voltunk nekivágtam a szekrénynek, meg a cipőjével megütögettem mondtam ne bántson, én szeretem az apukám. Erre meg "megmondott" aztán kaptam osztályfőnőnökit , de én írtam alá a szüleim helyett. :D akkor utána már nem nagyon vitt senki suliba mert változott a munkarendje Apának Anya meg előbb indult a tesómmal. Na így lettem erről leszokva. De kellemetlen volt az a homis sztori.

Mondta Apa, hogy nem tudja nem mondani, neki mindig is az maradok. Mondtam akkor Te meg cuncimókuska leszel :D mondta, hogy az nagyon égő, hát mondom a kincsem az nem? Néha ki fogja mondani , de próbál a nevemen szólítani.

2020. szept. 10. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!