Apa mindig "kicsim vagy "kincsem"-nek hív mások előtt is, hogyan állítsam le?
Amikor viszem a munkahelyére és kiszáll a kocsiból mondja, hogy szia kincsem vagy kicsim, már a munkatársa szólt neki, hogy ez tök égő engem meg egyszer kellemetlen szituba hozott, pár napja amikor ugyan úgy volt a szitu mondta, és furcsán nézett egy ismerős srác aki mint kiderült a volt osztálytársam haverja , megkérdezte, hogy Apukámmal látott e, amikor mondtam neki ezt, hogy kihallotta a valamelyiket akkor mondta, hogy azt gondolta homár vagyok és van egy idősebb barátom.
Nem tudom megelőzni, egyszer mondtam , hogy " szia cuncimókuskám " direkt kollégája előtt akkor észbe kapott, de valahogy feszengő érzés ez nekem. És tegnap is mondta.. annak ellenére, hogy szóltam. Gyomoridegem van ettől 22/f
Ja igen, kiskoromban nem vert és nem is erőszakolt meg senki , ezt csak mellékesen jegyzem meg.
Mondtam neki, csak nevetett. Én nem, mert kellemetlen volt, hkgy homoszexuálisnak néztek holott kiköpött mása vagyok Apának. Örülök, hogy ilyen Apukám van. Anno én 12 éves koromig fogtam a kezét amikor sétáltunk akkor meg a tanárok mondták, hogy nem kéne,de nem érdekelt, majd mondta Apu, hogy ki fognak csúfolni, mondtam, hogy akkor megverem őket, volt is egy A- osztályos aki piszkált , hogy " apuci kicsi fia, ovodás maki" fogtam teso öltözőbe egyedül voltunk nekivágtam a szekrénynek, meg a cipőjével megütögettem mondtam ne bántson, én szeretem az apukám. Erre meg "megmondott" aztán kaptam osztályfőnőnökit , de én írtam alá a szüleim helyett. :D akkor utána már nem nagyon vitt senki suliba mert változott a munkarendje Apának Anya meg előbb indult a tesómmal. Na így lettem erről leszokva. De kellemetlen volt az a homis sztori.
Mondta Apa, hogy nem tudja nem mondani, neki mindig is az maradok. Mondtam akkor Te meg cuncimókuska leszel :D mondta, hogy az nagyon égő, hát mondom a kincsem az nem? Néha ki fogja mondani , de próbál a nevemen szólítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!