Ki hogyan élte meg a szülőktől való elköltözést?
Nem rég végeztem az egyetemmel, és most, szeptember elsején költöztem be az albérletbe. Most lesz pont egy hete a költözés, és azóta egy nyomasztó, magány és ürességérzés van rajtam, hogy nincsenek otthon a szüleim.
Ha hazaérek a munkából, vidékről, vagy akárhonnan, üres a ház, és nincs, aki várna otthon. Mindig az volt, hogy miután mindenki hazaért a suliból/munkából, mindenki elmondta, hogy milyen napja volt, mit csinált, vacsora, majd filmeztünk, beszélgettünk.
Vagy ha hétvégén mentem is bulizni a barátaimmal, akkor is az volt, hogy este elköszöntem tőlük, buliztam, majd hajnalban hazaértem, de 1-2 óra alvás után már megint láttam őket.
Jelenleg nincs párkapcsolatom, kb. fél éve ért véget, de jelenleg nem is ez hiányzik, vagy hogy bárki jó, csak legyen mellettem valaki a lakásban.
Egyszerűen tényleg az hiányolom, hogy nincsenek otthon a szüleim, és csak hétvégente tudok elmenni hozzájuk 1 órára.
En is igy ereztem. Mondjuk kulfoldon. Hazamenni az ures lakasba nyomaszto volt otthon mig nem lett egy olyan lakotarsam akinel nagyon orultem hogy nincs otthon es ures a lakas es nem log allandoan a konyhaba..
De amugy szuleim még mindig hianyoznak, de most a baratomhoz koltoztem es most kevesbe:$ de majd szeretnek visszakoltozni legalabb a kozelukbe.
Én menekültem otthonról, szóval életem legszebb napja volt, azóta nem is láttam őket. Másrészt szerintem a világon kevés dolog jobb annál, mint hogy egy fárasztó, emberekkel teli nap után hazamehessek az üres lakásba és senkihez ne kelljen szólnom, senkivel ne kelljen foglalkoznom. Sokáig éltem egyedül, imádtam minden percét. De hát ahány ember, annyi személyiség :)
Próbáld meg jobban kitölteni a napod olyan dolgokkal, amik teljesen lekötnek, esetleg hívd fel őket gyakrabban, de nyugi, beleszoksz a elyzetbe, még csak alig telt el egy hét, ennél azért több idő megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!