Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Tavaly költöztünk fel Bpre anyukámmal és az öcsémmel. Én 18 vagyok, az öcsém 6 éves. Sajnos az elmúlt egy évben nem sikerült barátokat szereznem. A falunkban sok barátom van és ugye a rokonaink, de az autóval innen 4 óra, szóval messze vannak. Nekem anyun és az öcsémen kívül nincs itt senkim. Tehát a szabadidőmet, a hétvégéket mindig együtt töltjük. Anyumnak nemrég lett valakije, ezért elég sokat van nálunk a gyerekével. Július óta vannak együtt, azóta minden hétvégét együtt töltenek. A hapsi gyereke 5 éves, így mivel egy korosztály, jól kijönnek az öcsémmel. Nekem sincs gondom velük, tényleg nem mondhatok rájuk semmi rosszat. Ha mennek valamerre, mindig hívnak, de én kényelmetlenül érzem magam, olyan távoli nekem ez az egész, mintha egy kívülálló lennék. Meg olyan cinkesnek is érzem, hogy 18 vagyok, jogilag felnőtt és akkor egy olyan családdal lógok, ahol 10 évvel fiatalabbak nálam a gyerekek. Gondolom, ha lenne saját társaságom, vagy egy párom, akkor nem is foglalkoznék ezzel az egésszel annyira, de jelenleg magányos vagyok. Sokszor vagyok mérges, általában inkább magamra és akkor morcos vagyok… ez meg tudom, hogy nem tetszik anyának, de nem akarom, hogy miattam dobja el a boldogságát, csak egy kis segítségre lenne szükségem, hogy hogyan dolgozzam fel a dolgokat. Például, amikor elmennek valahova délután, este a csávónál alszanak és másnap délután jönnek haza... el vagyok egyedül megminden, sorozatozok, zenét hallgatok, de mégiscsak szar érzés...

tényleg nagyon próbálkozok jóképet vágni ehhez az egészhez, a suliban rákapcsoltam a barátszerzési projektre, de amíg ez az állapot stagnál, szerintetek mit csináljak?

2020. szept. 6. 20:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%
Keress egy jó pszichológust, az segíteni fog.
2020. szept. 6. 20:56
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Először is sajnálom kérdező és természetes dolog amin most átmész, de próbálj barátokat szerezni a sulidba (ha még tanulsz) vagy járj el otthonról, nem buliba feltétlen hanem csak úgy vásárolgatni vagy sétálni stb. hidd el jobb kikapcsolódás és ki tudja még lehet életed szerelmével is találkozol. 🙂
2020. szept. 6. 20:58
 3/15 anonim válasza:
25%
Szerintem beszélj erről anyuddal és találjatok ki valamit... Ha faluba laksz mindenképpen menj el minden programra mert arra általában sok a veled egykorú és szívesen ismerkednek🙂🤗
2020. szept. 6. 20:59
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

A nem.talalsz.baratokat azon anyud nem tud segiteni.

Viszint anyukaddal a kapcsolaton az segitene ha megkerned tartsatok kethetente egy anya lanya estet es ilyenkor apasija vigyazhatna a ket kicsire ti meg elmennetek egy setara egy kozos vasarlasra vagy beulnetek valahova inni egy uditot...es ezt valami hagyomannya tegyetek fix napra hogy konnyu oegyen mindenkinek alkapmazkodnia.

2020. szept. 6. 21:18
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Ha még suliba jársz, akkor próbálkozz a barátok keresésével. Biztosan vannak olyanok, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek. Esetleg azok akik szimpatikusak neked, nézz utánok facen/instan milyen érdeklődési köreik vannak, és ha egyezik már is van téma. Az egyik előző is mondta, menj el vásárolgatni, sétálni talán nem lesz olyan idegen a környék sem, ha barátságosan állsz hozzá. Ezen anyukádék nem tudnak segíteni, barátokat neked kell szerezni. Tudom könnyű mondani, de legyél nyitott, és barátságos, de ez nem azt jelenti, hogy tűrj el bárkitől bármit. Sok sikert! :)
2020. szept. 6. 21:30
 6/15 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem addig örülj, amíg nincsenek barátaid, így kisebb annak az esélye, hogy majd később hatva szúrnak téged.
2020. szept. 6. 21:39
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Hátba*
2020. szept. 6. 21:39
 8/15 anonim ***** válasza:
14%
Addig jár a korsó az újkapura míg hamarabb utolérik amibe maga esik bele
2020. szept. 6. 22:52
 9/15 anonim ***** válasza:
10%
Kezdj el dolgozni :D
2020. szept. 6. 23:10
 10/15 anonim ***** válasza:
20%
Esetleg elmehetnél keresztény közösségbe,meg templomba, lelkileg szerintem ez sokat adna neked. Én is ilyen vagyok,nem sok barátom van, de úgy érzem Istenhez mindig fordulhatok, s ez teljesen feltölt lelkileg. Ne haragudj,nemakarlak ezzel így letámadni,de nekem tényleg ez segített át, mikor úgy éreztem, se a családom, se a barátaim körében nem állom meg a helyem.
2020. szept. 6. 23:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!