Ebben az esetben jogos volt otthagyni anyámat és a párját, vagy én reagáltam túl?(17/L)
Vissza se menj többé!
Apádnak igaza van, jól tetted, hogy beverted a perverz kis köcsög orrát.
Sajnos nem kamu, bárcsak az lenne.
Eredetileg én sem beverni terveztem az orrát, de megijedtem mikor éreztem hogy valaki alámnyúl, és reflexszerűen hátraütöttem. Azt nem hittem hogy olyan erőset fogok ütni hogy elkezd vérezni..
Anyad parja egy suttyo, aki igy probal pontot szetezni a fonoknel! Undorito! Anyad sem szazas, ha nem allt ki melletted ott mindenki elott..de hat muszaj a nagyfonok seg*** nyalni!
Kozolnem veluk, hogy tisztazzak a helyzetet a fonokkel- hogy tanitsa meg a perverz fiat, hogy a szexualis zaklatas buntetendo. Mond, hogy akar fel is jelentheted.
En biztos nem mennek tobbet hozzajuk.
a nevelőapádnak azt kellett volna visszaüvöltözni, hogy a kölyök még egyszer ne merjen a szoknyád alá nyúlni, mert ha ő töri be az orrát, az jobban fog fájni.
suttyó seggnyaló
Nem reagáltad túl! Anyád úgy gondolta, hogy jó fényben kell csillogtatnia magát, holott jobb lett volna, ha szól, hogy ezt ne firtassák. Ha nem akar konfliktust azt megértem, de ami történt az szexuális zaklatás, azt kellett volna mondania, hogy megérdemelte, vagy legalább csöndben maradni.
A legszomorúbb a történetben, hogy neki az kellene az elsőnek lenni, hogy megvéd téged, és ez eszébe sem jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!