Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ebben az esetben jogos volt...

Ebben az esetben jogos volt otthagyni anyámat és a párját, vagy én reagáltam túl?(17/L)

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, én apával élek, de minden hétvégén vagy második hétvégén anyánál vagyok, ami körülbelül 40km távolságra van apától. Anyának van egy párja körülbelül 5 éve, aki egy nagyobb cégnél dolgozik. Ennek a cégnek a "nagyfőnökének" van egy velem egyidős fia, aki nyáron egy nyelviskolába járt velem. Ott próbált nyomulni, de én többször is visszautasítottam, mert bár külsőleg jól néz ki, de van egy olyan személyisége amit én idegesítőnek találok és nehezen tolerálok. Véleményem szerint teljesen korrekt volt a visszautasítás, szimplán megmondtam neki hogy nem érdekel, nem szeretnék vele semmit. Ekkor kezdett el bunkóskodni. Eleve van egy bunkó, nagyképű, beképzelt személyisége, de szerintem felidegesíthette a visszautasítás, szóval mégjobban nekikezdett. Nem szeretném ezt részletezni, a történet szempontjából annyi a lényeg, hogy egyszer mikor szálltam felfelé a buszra, és egy ruha volt rajtam, fogta magát és alámnyúlt. Én reflexből ökölbe szorított kézzel hátraütöttem, de viszont arra nem számítottam hogy annyira megütöm hogy megindult az orra vére. Múlthét szombaton volt egy ilyen céges sütögetés, ahol az ott dolgozók családja is ott volt, így én is anyával meg a párjával, illetve az említett fiú is a szüleivel. Már mindenki ült és enni készült, mikor a fiú anyja felhozta mindenki előtt hogy én hogy betörtem a fia orrát. Anya és a párja tudott erről, de mikor a párja ezt meghallotta a fiú anyjától is,úgy csinált mintha eddig nem hallott volna róla, és ott mindenki előtt elkezdett velem kiabálni hogy mit képzelek magamról hogy megütök egy másik embert ilyen súlyosan, meg nem így kell a konfliktusokat kezelni, meg ők engem nem így neveltek, és biztos apám tanította ezt nekem(ami félig meddig igaz is, mert apa mindig azt mondta hogyha egy fiú zaklat ne féljek használni az öklömet) illetve arra is kényszeríteni akart hogy kérjek bocsánatot, és ígérjem meg hogy nem csinálok többet ilyet. Nekem itt lett elegem, fogtam magam, felálltam, hazabuszoztam anyáék házáig, összeszedtem a cuccomat, felültem az első buszra és hazamentem apához. Aznap este anya üvöltve hívott hogy menjek vissza, mert még van egy nap a láthatásomból. Én természetesen nem mentem vissza, és azóta sem néztem feléjük, pedig előtte úgy volt megbeszélve hogy megyek a héten is.
2020. szept. 5. 19:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
25%
Kamu szaga van a storynak,de igen nyugodtan ott hagyhatod,17 évesen simán. Bár a problémákat nem pont így kell kezelni.
2020. szept. 5. 19:36
 2/23 anonim ***** válasza:
95%

Vissza se menj többé!

Apádnak igaza van, jól tetted, hogy beverted a perverz kis köcsög orrát.

2020. szept. 5. 19:37
 3/23 anonim ***** válasza:
98%
Jól tetted.
2020. szept. 5. 19:38
 4/23 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kamu, bárcsak az lenne.

Eredetileg én sem beverni terveztem az orrát, de megijedtem mikor éreztem hogy valaki alámnyúl, és reflexszerűen hátraütöttem. Azt nem hittem hogy olyan erőset fogok ütni hogy elkezd vérezni..

2020. szept. 5. 19:40
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Már pedig jól kezelte! Igenis tanuljon meg mindenki viselkedni! Az bezzeg jogos volt, hogy alányúlt? Én nem így kezeltem volna, mint a kérdező, hanem addig rúgtam volna, míg levegő van benne
2020. szept. 5. 19:40
 6/23 anonim ***** válasza:
81%
1. vagyok. Ja,nem az orrbeverős résznél,gondoltam más probléma megoldásra,mert azt nagyon helyesen csináltad. Jár az öklös! A szüleiddel kéne beszélni,legalább is megpróbálni!
2020. szept. 5. 19:42
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

Anyad parja egy suttyo, aki igy probal pontot szetezni a fonoknel! Undorito! Anyad sem szazas, ha nem allt ki melletted ott mindenki elott..de hat muszaj a nagyfonok seg*** nyalni!

Kozolnem veluk, hogy tisztazzak a helyzetet a fonokkel- hogy tanitsa meg a perverz fiat, hogy a szexualis zaklatas buntetendo. Mond, hogy akar fel is jelentheted.

En biztos nem mennek tobbet hozzajuk.

2020. szept. 5. 19:51
 8/23 anonim ***** válasza:
89%

a nevelőapádnak azt kellett volna visszaüvöltözni, hogy a kölyök még egyszer ne merjen a szoknyád alá nyúlni, mert ha ő töri be az orrát, az jobban fog fájni.

suttyó seggnyaló

2020. szept. 5. 19:54
 9/23 anonim válasza:
14%
Olcsón meguszta a pasas,lényegébe sok pasas az életét is odaadná ha 1 lányt bárhogy megérinthetne.
2020. szept. 5. 19:56
 10/23 anonim ***** válasza:
98%

Nem reagáltad túl! Anyád úgy gondolta, hogy jó fényben kell csillogtatnia magát, holott jobb lett volna, ha szól, hogy ezt ne firtassák. Ha nem akar konfliktust azt megértem, de ami történt az szexuális zaklatás, azt kellett volna mondania, hogy megérdemelte, vagy legalább csöndben maradni.

A legszomorúbb a történetben, hogy neki az kellene az elsőnek lenni, hogy megvéd téged, és ez eszébe sem jutott.

2020. szept. 5. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!