Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy építsem fel az életemet...

Hogy építsem fel az életemet 25 évesen, ha nincs munkám, diplomám, és a szüleim egyáltalán nem az életre neveltek?

Figyelt kérdés
(Munkámat elvesztettem, diplomámat záróvizsga miatt elbuktam). Szüleim nem az alapján adtak nekem tanácsokat, hogy miből tudok megélni 20 év múlva, hanem, hogy nekik mi vált be 20 évvel ezelőtt.
2020. szept. 5. 17:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Nem kell 25 évesen felepitened, csak építeni tovább, mint eddig. Fuss neki újra a záróvizsganak akkor is, ha inkább dolgozni szeretsz, mert ilyen közel soha többé nem leszel a diplomahoz, mint most, es érettségije már tényleg minden hülyének van, az semmi, ne akard csak annyival leélni az egész életedet, ha már vegigcsinaltad az egyetemet! Használni nem lesz kötelező azonnal, ha más munkát szeretnél, de hadd legyen ott talonban, később jól jöhet még!

És sürgősen felejtsd el, hogy másokkal hasonlítgasd össze magadat! Mindenkinek más adottsagok jutottak, más körülmények, máshogy alakul az életünk, ezért nincs a világon két ember, akiktől ugyanaz lenne elvarhato.

2020. szept. 5. 18:57
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Nekem sincs diplomám, mégis dolgozom. Képzeld, OKJ-m van, és irodai adminisztrátorként keresek pénzt. Van, aki szakmunkás, van, akinek még 8 általánosa sincs, de elment közmunkára. Nem a diplomából áll a világ.
2020. szept. 5. 19:01
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Te rontottad el a dolgokat, neked kell kijavítani.
2020. szept. 5. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem rontottal el semmit annyira, hogy ne tudnád kijavitani. Mindenki követ el hibákat. Akár sorozatosan is. Na és? Toljad! 👍
2020. szept. 5. 19:18
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

Te észlény, fejezd be a papírt, ha már addig elkínlódtál.

Aztán lépj be a fideszbe és megnyílnak az ajtók...

2020. szept. 5. 19:31
 16/19 anonim válasza:
0%
énis igy vagyok, csak en 27 eves és elvesztettem a munkam amit szerettem.... mit csinaljunk??? nekem csak erettsegi van. jártam suliba de en is elbuktam. faluban lakom.
2020. szept. 28. 14:13
 17/19 anonim ***** válasza:
73%
Ne add fel te se! Keress másik munkát, és ha belefér, tanulj is még.
2020. szept. 28. 22:14
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

"nem az alapján adtak nekem tanácsokat, hogy miből tudok megélni 20 év múlva"

Te se tudnád megjósolni senkinek, hogy milyen élete lesz 20 év múlva mulva.

2020. szept. 28. 22:17
 19/19 anonim ***** válasza:
85%

Záróvizsgán buknak meg mások többször is.

Van pótvizsga, jelentkezz arra. Talán 3 v 4 próbálkozást engednek . Amúgy meg menj el futárnak. A covid alatt csak arra vesznek fel embereket.

2020. dec. 17. 13:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!