Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy építsem fel az életemet...

Hogy építsem fel az életemet 25 évesen, ha nincs munkám, diplomám, és a szüleim egyáltalán nem az életre neveltek?

Figyelt kérdés
(Munkámat elvesztettem, diplomámat záróvizsga miatt elbuktam). Szüleim nem az alapján adtak nekem tanácsokat, hogy miből tudok megélni 20 év múlva, hanem, hogy nekik mi vált be 20 évvel ezelőtt.
2020. szept. 5. 17:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Kezdésnek tűzz ki célokat az önsajnáltatás helyett.
2020. szept. 5. 17:39
 2/19 A kérdező kommentje:
Volt célom, csak a koronavírus miatt most lehetetlen.
2020. szept. 5. 17:42
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Örökké nem tart a korona, bírd ki
2020. szept. 5. 17:42
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Diploma nélkül is dolgoznak nagyon tisztességes emberek.

Keress a képességeidnek megfelelő munkát és tűzz ki reális célokat!

Nehogy már egy 25 éves embernek a szülei kell hogy életvezetési tanácsokat osztogassanak!

2020. szept. 5. 17:43
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg fejezd be a szüleid hibáztatását és kezdj el már végre a saját fejeddel gondolkozni. Te vesztetted el a munkádat és te buktál el a záróvizsgán, felnőtt emberként kezdj el felelősséget vállalni a döntéseidért és oldd meg a saját problémáidat.
2020. szept. 5. 17:44
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Féléente lehet államvizsgázni, mi ez a hiszti?
2020. szept. 5. 18:34
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Még nem vagy elkésve azzal hogy rendbetedd a dolgaidat. Szerinted 35 évesen már nincs is élet? Addig van 10 éved, hogy felépítsd magadat.Szerinted csak te vagy ilyen helyzetben?A szüleid még teljesen más világban nőttek föl,ne tőlük várj iránymutatást a jelen nehézségeinek megoldására.Dolgozz amennyit csak tudsz, tegyél félre pénzt, azt pedig fektesd be a jövődbe. Szakmai képzésbe vagy a külföldi élet megalapozására. Persze nem muszály ezt csinálnod, eltengődhetsz valami szar melóhelyen nagyon sokáig, otthon ellehetsz,unalmadban számítógépes játékokkal töltve az idődet.De visszatekintve ezek elpocsékolt éveknek fognak tűnni.És ezért majd nem hibáztathatsz senkit saját magadon kívül.
2020. szept. 5. 18:35
 8/19 A kérdező kommentje:
Dolgoztam, amiatt nem tanultam az államvizsgára. Dolgozni jobban szeretek
2020. szept. 5. 18:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Csak az osztálytársam most nősült, az unokatestvérem pedig házat vesz a Balatonon (vett volna)
2020. szept. 5. 18:42
 10/19 anonim ***** válasza:
92%

És?

Gipsz Jakab meg világ körüli útra megy, a luxusqrvájával.

Neked ettől mennyivel lesz több, vagy kevesebb?

Saját magadból hozd ki a maximumot és amit azzal elérsz, az fog számítani!

2020. szept. 5. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!