Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak vagy apámnak van igaza?

Anyámnak vagy apámnak van igaza?

Figyelt kérdés

Szóval 14 éve elváltak, azóta édesanyámmal lakok. 4 éve édesapám kiköltözöttt Szicíliába azóta kb évente 3szor találkozunk,most hazajöttek 2 hétre.

Augusztus 18.án találtam egy pici galambot a ház előtt törött lábbal,nem volt szívem otthagyni és már amúgy is volt 2 másik galambom szóval édesanyám megengedte hogy befogadjam. Másnap vittük is a szokásos dokihoz aki átirányított minket Jászberénybe mivel ő nem tudott vele mit kezdeni(ide kb 40 perc). Édesanyám oda 3 nap múlva el is vitte amint tudta(én nem tudtam elmenni mert a nagyszüleim erősködtek hogy azért mégis menjek már el velük nyaralni.)

Na a galamb ott volt kb 1 hetet ma mehettünk érte és anyám kitalálta hogy akkor vigyen el apám. Na ezzel nem is volt baj el is vitt,meglett a galamb. A probléma a fizetéssel volt.

Összvissz 18ezer forint volt(ami ugyebár nem egy horribilis összeg). Én már alapból készítettem a kis pénztárcámat hogy majd viszem a pénzt stb. Mikor anyám mondta hogy ad bele,de aztán még sem adott(nem lepődtem meg rajta. Így is azon kívül hogy elvitte a galambot(de azt is mint akinek a fogát húzzák) nem segít semmit az állatok körül). Utána apám berágott anyámra hogy miért nem adott és kitalálta hogy mondjam azt anyámnak hogy ő fizette ki,kérjem el anyámtól azt a pénzt hogy majd elviszem neki pénteken de viszont tartsam meg én(remélem értitek mire gondolok). Én mondtam hogy ne már nem kell itt bonyolítgatni kifizetem én,ki is fizettem.

Aztán mikor hazajöttünk anyám felháborodott azon hogy apám nem fizette ki. Aztán meg apámtól kapott egy olyan üzenetet amelyben apám azt állította hogy ő fizette ki és hogy küldje el velem a pénzt. Én elmondtam anyàmnak hogy én fizettem és hogy ezt apám azért mondta hogy anyám adja nekem oda a pénzt. És ezután jól össze is vesztek.

Én nem akarok veszekedni egyikükkel sem,hazudni sem nekik, de szerintem annyira gyerekesen viselkednek,csak egymásra mutogatnak. Szerintem el is felezhették volna ha normálisan gondolkozna,de mindegy megszoktam hogy mindent én fizetek az állataimnak.

Egyébként mielőtt valaki kérdezni,nem egyikük sincsen rossz anyagi helyzetben hogy ezzel mentesítse magát.

16/l

2020. szept. 1. 22:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
17%

16 évesen már suli időn kívül már dolgoztam, problem? Nem az apámat meg az anyámat pumpoltam ha meg akartam venni valamit. 18 éves koromban már teljes munkaidőben dolgoztam, hogy anyukámat támogassam, közben megcsináltam két diplomát a saját pénzemből.

Ja és most is mentek állatokat és nem az anyám és az apám fizeti.

Ha seggfej bunkó vagyok akkor hívj annak :D

2020. szept. 2. 15:55
 22/22 A kérdező kommentje:

Egy anonim oldalon azt hiszed hogy el is hiszem? Itt mindenki azt állítja magáról hogy ő mindent egyedül csinált na hagyjuk már.

Ha pedig te magad is mentessz állatokat akkor szerintem nem így állnál hozzá hogy még lehurrogsz,és mint mondtam nem apuci és anyuci pénze ment rá de látom baj van a szövegértéssel;)

2020. szept. 2. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!