Hogyano mondjam el anyámnak és apámnak hogy terhes vagyok?
7 éve vagyok együtt a párommal.Már nagyon szerettem volna kisbabát és most hihetetlen boldog vagyok hogy ez össze jött.
Viszont a boldogságom beárnyékolja pár igen fontos tényező.
A szüleim a 7 év alatt egyáltalán nem voltak hajlandóak elfogadni a páromat.Ezt azzal indokolták meg hogy miért nem magyar fiúval jjárok.Ugyan is a párom japán származású és ezt nem képesek elfogadni.
Nem találkozott soha a szüleimmel mert kijelentették hogy meg sem szeretnék ismerni.Meg azt is ha terhes leszek nem is akarnak róla tudni nekik ő nem lesz az unokájuk .
Fogalmam sincsen hogy mi a problémájuk egyébként de nem is ez a fontos .
Úgy érzem tartozom enyivel a szüleimne hogy ezt elmondom nekik hiszem még is csak ők neveltek fel .
Viszont félek elmondani mert nem tudom mi lesz a következménye.Nagyon fáj ez az utakat hiszem a szerelmem nem tét velük szemben semmi rosszat még esélyt sem kapott .
Őrülök a babának viszont félek hogy a drága szüleim kitagadnak miatta nem tudom hogyan közölhetném velük ezt finoman hogy ne buknának ki azonnal?
Valaki aki volt már hasonló helyzetben az kérlek írja le a véleményét.Mindenki véleménye érdekel.
Nagyon nem tudom hogy mit tegyek.Nehéz helyzet.
Szerintem mindenképpen mondd el. Egy picit biztos érdekelni fogja őket.
Szüleiddel élsz vagy a pároddal?
Nem a szüleimmel élek már három éve külön költöztem pont ezért mert beszóltak az életünkbe.
Dehogy érdekli őket azt mondták nekik nem kell félvér gyerek.
Első gondolatom az mint a 4é :D
Az ázsiai-európai gyerekek tényleg "jól néznek" ki. Mikor mondtad el, hogy japán a barátod? Hol találkoztatok? És miért nem képesek elviselni?
Grat a babához :)
Szerintem a szüleid szemét kis patkányok. Mond el nekik hogy saját családod lesz és elmehetnek az utcavégre. Majd mielőtt meghalnak eszükbe jut,hogy mit hagytak ki.
Gratulálok a gyerekhez jó egészséget kivánok és kevés stresszt :)
Szerintem a cigánynak jobban örülnének.
szerintem is szépek a japán -europai gyerekek .
Egy munka helyen dolgoztam vele.Nagyon sokáig aztán elhívott randizni olyan kis édes volt tiszta zavarba volt szegény igent mondtam neki.
Nem mondtam el a szüleimnek pont ez miatt a rosszindulatúk miatt hanem lebuktunk korábban jöttek haza mint kellet volna akkor még otthon laktam.
Köszönöm szépen már alig várom hogy végre a kezembe fogjam :)
Most ez izgasson téged a legkevésbé. Ha a szüleid ilyen beszűkült gondolkodású emberek, akkor abszolút ne érdekeljen a véleményük. Elmondod nekik, aztán csinálnak, amit akarnak. Ha megszakítják emiatt veled a kapcsolatot, lelkük rajta. Ez őket fogja minősíteni. De neked nehogy ez rontsa el a kedved ilyen szép időszakban. :)
Természetesen számíts arra, hogy fognak pár nagyon rosszindulatú megjegyzést tenni, ami nagyon rosszul eshet neked. De egyik füleden be, másikon ki.
A babához meg gratulálok, és sok boldogságot meg egészséget kívánok nektek. :)
Furcsa,és nem is értem mi bajuk lehet egy japán fiúval.
Az egy teljesen tisztelettudò kultúra.
Akkor szólj nekik ha már megszuletett..Egy csodaszép kisbabának ki tud ellenállni.
Gratulálok a babához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!