Hogyano mondjam el anyámnak és apámnak hogy terhes vagyok?
7 éve vagyok együtt a párommal.Már nagyon szerettem volna kisbabát és most hihetetlen boldog vagyok hogy ez össze jött.
Viszont a boldogságom beárnyékolja pár igen fontos tényező.
A szüleim a 7 év alatt egyáltalán nem voltak hajlandóak elfogadni a páromat.Ezt azzal indokolták meg hogy miért nem magyar fiúval jjárok.Ugyan is a párom japán származású és ezt nem képesek elfogadni.
Nem találkozott soha a szüleimmel mert kijelentették hogy meg sem szeretnék ismerni.Meg azt is ha terhes leszek nem is akarnak róla tudni nekik ő nem lesz az unokájuk .
Fogalmam sincsen hogy mi a problémájuk egyébként de nem is ez a fontos .
Úgy érzem tartozom enyivel a szüleimne hogy ezt elmondom nekik hiszem még is csak ők neveltek fel .
Viszont félek elmondani mert nem tudom mi lesz a következménye.Nagyon fáj ez az utakat hiszem a szerelmem nem tét velük szemben semmi rosszat még esélyt sem kapott .
Őrülök a babának viszont félek hogy a drága szüleim kitagadnak miatta nem tudom hogyan közölhetném velük ezt finoman hogy ne buknának ki azonnal?
Valaki aki volt már hasonló helyzetben az kérlek írja le a véleményét.Mindenki véleménye érdekel.
Nagyon nem tudom hogy mit tegyek.Nehéz helyzet.
Hát ha azután szolnék nekik az még nagyobb problémát okozna.
Nem nézem a családi titkokat.Nálunk azért kevés esély van rá hogy megbékélni vele.
Fogalmam sincsen mi a bajuk vele.Már kérdeztem nem voltak hajlandóak válaszolni se
Én azért próbálom tartani velük a kapcsolatot úgy ahogy sikerül ha egyedül megyek szívesen látnak bármikor de a páromat nem hajlandóak elfogadni.
Nem akarom hogy kitagadjanak.De az a pici baba sokkal többet jelent nekem.Ha nem képesek elfogadni akkor kimaradnak az életünkből.
Bár mindig nyitva lesz az ajtóm előttük az már rájuk bízom hogy élnek e a lehetőséggel .
Lehet egyszerűen megírom nekik Sms-ben ha már annyira érdekli őket .
Csak akkor vehetnek részt az unokájuk életében ha félre tudják tenni ezt az indok nélküli gyülölködést addig a gyerek közelében sem akarom őket látni .
Anya, apa terhes vagyok.
Pont, többet nem kell, és mentek is haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!