Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én csinálok/írok rosszat?

Én csinálok/írok rosszat?

Figyelt kérdés

Van pár jó barátom akiknek egy szülőjük meghalt vagy árvák. És mikor írom ha kérdezi mit csináltam és veletlen belekerul anyu h pl soha nem beszélunk anyuval de ma zenét hallgattunk

Erre az valasz h neked legalább vannak szüleid vagy hát nekem nincs kivel zenét hallgatni

De ügyelek rá h a szüleim véletlen se kerüljenek bele. De már idegesít h az is baj h élek mert h más meg nem él.

16/l

2020. aug. 31. 23:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10-es, mondjad csak nyugodtan. :D A sok PC-s barmot meg a napba kéne lőni... És most nem arról beszélek, hogy bajom lenne a melegekkel, szinesbőrűekkel stb... de hogy lassan heteró fehérként kb a létezésem is sértő mások számára, hát meg a jó édes a...ukat azt.

Az a gond, hogy nagyon átestünk a ló túloldalára és megint elfelejetettük az élni és élni hagyni elvét... csak épp most a szerepek cserélődtek fel.

2020. szept. 2. 16:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem hasonlítok senkit senkihez vagy semmihez. De szánalmas szeritem, hogy valaki ennyire nem lehet tapintattal másra..
2020. szept. 2. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!