Én csinálok/írok rosszat?
Van pár jó barátom akiknek egy szülőjük meghalt vagy árvák. És mikor írom ha kérdezi mit csináltam és veletlen belekerul anyu h pl soha nem beszélunk anyuval de ma zenét hallgattunk
Erre az valasz h neked legalább vannak szüleid vagy hát nekem nincs kivel zenét hallgatni
De ügyelek rá h a szüleim véletlen se kerüljenek bele. De már idegesít h az is baj h élek mert h más meg nem él.
16/l
Ne foglalkozz ezzel, te nem tehetsz arról sem, hogy élnek a szüleid, arról sem, hogy az övék nem, ezért neked nem kell meghúznod magad. Persze, nem kérkedni kell (nincs is miért), de egy-egy ilyen be-/megjegyzés miatt semmi okuk felháborodni.
Nyugodtan említheted a szüleidet. Eh, micsoda hülyeség... Ne hagyd, hogy ilyen szövegekkel zsaroljanak (mert hát érzelmi zsarolás, ha olyan megjegyzéseket tesznek, ami miatt neked kell rosszul érezned magad).
Azigen :D egy családtag elvesztését asszociálni azzal hogy enni fogsz valamit ő meg nem mert hajléktalan :D vagy az IQ-d egyenlő a koroddal vagy az EQ-d, vagy mindkettő, de az biztos hogy hibás vagy fejben. Az is más,hogy egy Barát megkérdezi mit csinálsz és te elmondod neki h anyáddal csinálsz valamit,meg az is,hogy valaki éhezik és elotte mondasz ilyet. Majd megölöm már anyámat mert más is elvesztette,mi?
Ezzel a logikával ha nekem meghal a kutyám, látok valakit a kutyájával játszani és lehordom a picsába,hogy "mert az ő kutyája él"... Egyáltalán nem tehet róla a kérdező, hogy másnak milyen veszteségei vannak. Meghalt mamám, haverom mondja hogy épp mamájánál van, kezdjek el vergődni hogy "tapintatlan f.sz, a tiéd legalább él"? Ennyire ne legyél már seggfájós 5:44-es....
Van egy fontos infóm haver! Előbb vagy utóbb mindenki meghal és nem tehetsz ezzel semmit,mert ilyen az élet! Idő kell h elfogadjuk, de Ez az élet!!
Nekem a húgom halt meg, mikor ő 9 volt én meg 15, mégsem vergodtem sosem azon,hogy "jajj mert s te testvéred él"! Igen, kva nehéz volt feldolgozni és még máig is rohadtul fáj hogy nem lehet itt,nem lehetett itt mikor elballagtam, le érettségiztem, hamarosan egyetemen leszek és fáj hogy nem olelhetem meg! Mégsem mondom azt,ha valaki a testvérével van,hogy "mert neked él nekem nem", sőt inkább békén hagyom és azt mondom tölts vele minél több időt,mert sosem tudhatod mikor lesz vége.
Ez a dolog nagyon emlékeztet a manapságos PC-hisztériára. Lassan már senki nem mondhat semmit, mert megsért majd valakit vele.
Remélem, én nem sértettem meg most senkit :#
(De, biztosan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!