Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám meggyőzni anyumat?

Hogyan tudnám meggyőzni anyumat?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, anyumékkal élek együtt. Szép, kertes házunk van egy viszonylag nagy telken. Ezen a telken áll egy kisebb lakás kb a mi házunktól 10 métere. Az is el van kerítve van benne fürdőszoba,konyha és egy 1 szoba, régen ebben élt a mamám de mikor meghalt a telek megmaradt és felépítették a szüleim a mostani házunkat.

A mama házát pedig kipofozták és úgy gondolták ki adják albérletbe hogy plusz pénzt hozzon a konyhára,ahogy mondani szokás.

Nos abban a házban fél évnél tovább egy ember sem lakott, anyumék vagy romákkal vagy munkanélküli emberekkel írattak alá szerződést plusz a kauciót kifizették utána egy fillérrel se láttak többet a szüleim. Úgy kellett mindenkit a végére elzavarni mindenkit! Csoda hogy nem voltak bejelentkezve a lakcímre.

Idén májustól egészen júliusig pedig azt játszották hogy a mi házunk ukrán vendégszálló...hetente más élt az albérletben és a közvetítőjük fizette az albérletet meg a rezsit. De az ukránokkal csak a baj volt hangosak voltak, folyton kiengedték a kapun a kutyákat, verekedtek is.

Nagy nehezen ők is elmentek, már vitatkozom anyummal hogy több ember nem kell ide. De ő azt mondja ebbe ne szóljak bele, foglalkozzak a saját dolgommal.

Szóval szeptember második hetétől kezdődik az egyetem nekem így keveset leszek itthon pluszba dolgozom is. Anyum ma közölte hogy a volt évfolyamtársnőm és a 3éves gyereke fog a kisházban lakni. A csaj előleget is fizetett.

A gondom csak az, mi van ha a lány nem tud fizetni? Vagy valami? Egyedül élni egy gyerekkel egy albérletben kissé necces. Legalábbis számomra mert ismerem a csajt és tudom hogy munkakerülő de anyum nem hallgat rám.

Félek megint koppani fognak és ha nem fizet a csajszi? Akkor anyum utcára teszi a gyerekkel együtt? Vagy rajtuk fognak élősködni? Félek hogy a lány visszaélne a helyzettel és a gyereket használná fel ekkor.

Mellesleg nem szorulnak rá arra a kis pénzre ami bejön az albérletből szóval feleslegesen adják ki.

2020. aug. 31. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el ezt így anyukádnak, ennél többet nem tehetsz. Ha pórul járnak, ez lesz a sokadig tanulópénzük, mert gyerekkel a nőt nem fogják kitenni, az biztos, akkor sem ha rengeteg elmaradása van.

Innentől kezdve én nem foglalkoznék a dolgokkal.

2020. aug. 31. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt emberekről beszélünk. Ha ők ezt akarják akkor csinálják.

Sok sikert az egyetemhez ❤

2020. aug. 31. 16:29
 3/3 kovpet ***** válasza:
100%

"Akkor anyum utcára teszi a gyerekkel együtt?"

Csak a csaj menne az utcára, a gyereket elvinné a gyermekvédelem, neki lenne fedél a feje felett.

2020. szept. 2. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!