Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Idegbeteg az anyám és nehezen...

Idegbeteg az anyám és nehezen bírom?

Figyelt kérdés
Ma is munkából jött haza és folyamatosan panaszkodik, hogy fáj a feje, nem bírja. Én kibírom panaszkodás nélkül, ha hazajövök valahonnan. Most mikor kimentem megnézni erkélyen, hogy mi ez a felfordulás a parkban mert ott állt a rendőrautó épp, egyből ne told már ki az a mindig...pedig csak egy ládát toltam arrébb. Sokszor van, hogy magában beszél mikor ideges, olyanokat mond mindig hogy "mocskos szemét banda, rohafjatok meg, végérvényesen elköltözök" ilyeneket. Vannak jó napjai akkor persze minden happy, elkísér engem boltba is stb. De ez az állapota engem zavar. Volt, hogy annyira ideges lett valamin, hogy mindent ami előtte volt eldobta és majdnem a fejemnek dobta a képkeretet. Múltkor is utasított hogy jöjjek haza barátnőmtől, mert kicsit sokűig voltam olyan 18:00-ig és egyből "gyerehaza"...ppedig 23 vagyok, oké nem szóltam, hogy elidőzök de tudták hol vagyok és később is írtam neki erre ez. Szerencsére találtam munkát és holnap kezdhetek is. Mit ajánlotok, mert nagyon sokszor fordul elő, hogy ilyen idegrohamot kap ok nélkül és jön a szokásos "mocskos szemét banda" szöveg. Albérlet nekem nem játszik,mert nem szeretek másnak tartozni és taszít is a gondolata. Mit tanácsoltok? 23 éves nő vagyok, jelenleg dolgozni kezdtem.

2020. aug. 26. 20:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10-es köszönöm. nos nekem viszonyalg tobb fizum lesz olyan200-300 között valami ezért nagyon örülök a munkámnak mert sikerult oylat talalni amit végrre élvezhetek, egyszerű nekem, remek időbeosztással, szabad hétvégék így kicsit letudok nyugodni. nos tényleg megkelszoknom, de majd csak rendbe jon
2020. aug. 26. 22:17
 12/18 anonim ***** válasza:
30%

Hát igaz,ami igaz,hiába is pontoztak le!😂😂

1-es voltam

2020. aug. 26. 22:41
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

Meg van keseredve hát,azért javasoltam az első kommemtben azt,amit.De igazam van,azért is pontoztak le.🤣🤣

2020. aug. 26. 22:43
 14/18 A kérdező kommentje:
én senkit nem pontoztam le :). mindenkit felpontoztam
2020. aug. 26. 22:55
 15/18 A kérdező kommentje:
12-es amigy nincs igazad mert van pasija es az is ilyen csoves fele undormany es szeencsere alaig latom...kiraz a hideg tole
2020. aug. 27. 03:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Van megtakarításod, önerőd? Van kilátásod saját lakásra? (Pl. szüleid takarékoskodtak-e neked, esetleg nagyon idős rokontól várható-e örökség a jövőben?) Mert jelen fizetésedből kb. négy éven keresztül kellene félretenned havi kb. 150 ezret, hogy egy nagyon alacsony színvonalú, nem jó helyen lévő, pl. szuterén minilakásra az önerő meglegyen (Budapestről beszélek). Ha így bevállalod, rendben, de akkor céltudatosan kezdj el spórolni, esetleg vállalj be valami kiegészítő munkát is. És amíg otthon vagy spórolásból, sajnos el kell viselned anyukádat, aki egyébként a leírásod alapján bipoláris lehet. A másik lehetőség a szoba bérlése. A harmadik lehetőség, hogy megismersz egy lakással rendelkező pasit és hozzá költözöl.
2020. aug. 27. 11:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem amint megkapod a kövi fizut, azonnal nézz egy szobát és többet rá ne nyisd az ajtót erre az idegbeteg banyára, mert tönkre fogsz menni!
2020. aug. 27. 18:15
 18/18 A kérdező kommentje:
17-es lehet ez elsz mert hiába vannak jo napjai, kora hajnalokban ilyen 4-5 korul allandoan hallom, hogy "mocskos állatok, mindek besszélsz maradj csondben-nagyimnak mondta mikor kérezte kér e turmixot...) és még ő panaszkodik, hogy én esteolyan éjfél korul csinaltam magamnak egy kis kaját mert éves voltam ez párszor van de ez a hajnali puffogás mindig..maxalbérleten agyalok, jobb mint ezt elivselni.
2020. aug. 29. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!