Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Idegbeteg az anyám és nehezen...

Idegbeteg az anyám és nehezen bírom?

Figyelt kérdés
Ma is munkából jött haza és folyamatosan panaszkodik, hogy fáj a feje, nem bírja. Én kibírom panaszkodás nélkül, ha hazajövök valahonnan. Most mikor kimentem megnézni erkélyen, hogy mi ez a felfordulás a parkban mert ott állt a rendőrautó épp, egyből ne told már ki az a mindig...pedig csak egy ládát toltam arrébb. Sokszor van, hogy magában beszél mikor ideges, olyanokat mond mindig hogy "mocskos szemét banda, rohafjatok meg, végérvényesen elköltözök" ilyeneket. Vannak jó napjai akkor persze minden happy, elkísér engem boltba is stb. De ez az állapota engem zavar. Volt, hogy annyira ideges lett valamin, hogy mindent ami előtte volt eldobta és majdnem a fejemnek dobta a képkeretet. Múltkor is utasított hogy jöjjek haza barátnőmtől, mert kicsit sokűig voltam olyan 18:00-ig és egyből "gyerehaza"...ppedig 23 vagyok, oké nem szóltam, hogy elidőzök de tudták hol vagyok és később is írtam neki erre ez. Szerencsére találtam munkát és holnap kezdhetek is. Mit ajánlotok, mert nagyon sokszor fordul elő, hogy ilyen idegrohamot kap ok nélkül és jön a szokásos "mocskos szemét banda" szöveg. Albérlet nekem nem játszik,mert nem szeretek másnak tartozni és taszít is a gondolata. Mit tanácsoltok? 23 éves nő vagyok, jelenleg dolgozni kezdtem.

2020. aug. 26. 20:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%

Szerezz neki pasit,aki jól megbassza,és nem lesz frusztrált meg ideges.😆

24N

2020. aug. 26. 21:17
 2/18 anonim ***** válasza:
40%
Nem lehet olyan szar anyád ha 23 évesen is vele lakhatsz
2020. aug. 26. 21:24
 3/18 A kérdező kommentje:
sajnos kényszerből vagyok itthon kevés a pénzem, munkaneélkuli voltam egy ideig, hidd el ha tehetem elmennek de nemtudok még..mindennap en is stresszelek emiatt.
2020. aug. 26. 21:38
 4/18 anonim válasza:
27%
1 hozzászólo szakadok rajtad 🤣
2020. aug. 26. 21:46
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező én is hasonló szituációban voltam mint te, csak én srácként. Nálam a megoldás az egy szoba bérlés volt. Az kissé olcsóbb és még jófej emberekkel is megismerkedhetsz. Én sem szeretek tartozni,de mindenhol jobb mint otthon. Azóta csak nagyon keveset beszélünk és nincs is vita
2020. aug. 26. 21:48
 6/18 anonim válasza:
39%
#2 Sérelmeidet ne máson vezesd le. Nem mindenki éli ugyanazt az életet. Az egyetemet/főiskolát végzettek huszonnégy év alatt aligha tudnak mozdulni. A nyugati államok többsége fiatalok költözésére támogatást nyújt. Mindig sikerül olyan kommentbe futni aki rugdosódik...?! Kellemes, de senkit nem érdekel. Sem a mellverésed.
2020. aug. 26. 21:50
 7/18 A kérdező kommentje:
6-os pontosan et akartam mondani :D. am lehet max marad az albérlet bár itrozok atartozástol de vlaamit muszaj mert már amugy is szeretnék önallosodni :). vagy gyűjtok sjaát lakásra akár egy sima társasháziura és akkor az mégis othonosabb.
2020. aug. 26. 21:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy manapság igen drága mulatság saját lakást venni, pedig ez lenne az életszerű. Külön költözni.
2020. aug. 26. 22:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Sajnos, de hátha sikerül valahogy. fizetésem jó, gy félre tudok tenni valamit.
2020. aug. 26. 22:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lehet olyan szar anyád ha 23 évesen is vele lakhatsz"

szerinted hova menjen 120-170 ezres átlag magyar nettó fizetésből, írta hogy nem akar albérletbe menni, mert nem akar tartozni (meg gondolom a havi fizetést rezsire +albérletre fizetni)

baromi sokan laknak otthon még 25 felett is, nem azért mert lúzerek, meg mama hotel, meg mit tudom én.... hanem egyszerűen azért mert az ingatlan + albérlet árak az egekben, a fizetés meg a béka pichája alatt... már elnézést....

kérdezőnek:

anyádat meg fogadd el úgy ahogy van, tudom sablonos, de tudod ahogy öregszik ez sajna csak rosszabb lesz, ilyen természet...

vagy pedig valami bántja veled kapcsolatban, és nem mondja neked hogy mi, hanem csak az "agyában van" és pont akkor vagy ott mikor ezek a gondolatok futnak a fejében és akkor úgymond "utál téged,, és mindenkit

de inkább a a szavaidból azt veszem észre , hogy nagyon meg van keseredve, gondolom az egész életét szétmelóz(a)ta hugyért fosért, naponta látja hogy ez van, ezt kell szeretni Magyar közélet (politika,stb...)

nekem már jobb nem lesz, csak rosszabb........

2020. aug. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!