Anyám utálja a barátom. Mit tegyek? Nem tudok vele beszélni, mert idegbeteg lesz.
Figyelt kérdés
16 vagyok. 1,5 hónapja vagyunk együtt, és szeretne jönni hozzánk de anyám nem engedi se hogy jöjjön, se hogy menjek. Úgy van vele majd megunja azt, hogy neki kell járkálni akkor is azért, hogy sétálgassunk. Valaki tudna segíteni?2020. febr. 3. 16:55
2/7 A kérdező kommentje:
Szerinte hazudós és megjátszós nyali gyerek
2020. febr. 3. 17:20
3/7 anonim válasza:
Mégis hogyan segíthetnénk mi? Mi nem tudjuk rábeszélni anyádat, hogy engedje meg.
4/7 anonim válasza:
Mindennek van alapja. Nem lehet hogy anyukádnak igaza van? Vagy csak részben? Alaptalanul sosem mondanék ilyet, pedig én is lányos anyuka vagyok.
5/7 anonim válasza:
És hogyha tényleg olyan és az nyukának igaza van? Nem értem, miért nem lehet kicsit elviselni a "nyali gyereket". Ha átadtam a lányomnak azt az értékrendet, ami szerint én ezt mondom, akkor a lányom magától rá fog erre jönni, nincs értelme tiltani. Ez is csak azt mutatja, hogy a kedves szülő bort iszik és vizet prédikál.
6/7 anonim válasza:
Volt más fiú is, akit bemutattál ?
Ha igen, azt hogyan fogadta ?
7/7 anonim válasza:
Van a sráccal közös ismerősötök? Ők mit mondanak róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!