Mit tegyek hogy ne bántsam meg anyát? Anyagi háttere nincs a témának!
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyák a körmei mind a kezén mind a lábán.
Azt mondja az ő korában nem szép a rövid köröm! (55) Anyagilag megtehetné, hogy kiváló szakemberhez jár de szerinte ez Úri dolog.
Maga a köröm lemez nem csúnya de a feleslegtől felfordul a gyomrom. El van koszolódva amit a kefe sem visz le. Mivel 0-24ben háztartást vezet a lakkozás nem megoldás. Nem is várnánk el a lakkot de lehetne sokkal szebb, tisztább, formásabb, igényesebb a keze és a lába.
Jelen pillanatban ott tartok, hogy nem akarok vele együtt mutatkozni mert én szégyellem a körmeit. Őt hidegen hadja hogy mit gondolnak mások.
2020. aug. 25. 20:20
11/12 anonim válasza:
Segíts a háztartásba, szebb lesz a körme. 😅 csak vicceltem. Vágd le es reszeld le neki szepen. Én is takaritok es ugy is lehet lakkozott a körme valakinek.
12/12 Melcsike91 válasza:
Menjetek el ketten egy csajos délutánra. Szepsegszalonba. Masszázs, smink, pedikűr, manikűr esetleg fodrász. Mond hogy csak egy tartalmas délutánt szeretnél vele tölteni. Biztosan belemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!