Mit tegyek hogy ne bántsam meg anyát? Anyagi háttere nincs a témának!
Nagyon csúnyák a körmei mind a kezén mind a lábán.
Azt mondja az ő korában nem szép a rövid köröm! (55) Anyagilag megtehetné, hogy kiváló szakemberhez jár de szerinte ez Úri dolog.
Maga a köröm lemez nem csúnya de a feleslegtől felfordul a gyomrom. El van koszolódva amit a kefe sem visz le. Mivel 0-24ben háztartást vezet a lakkozás nem megoldás. Nem is várnánk el a lakkot de lehetne sokkal szebb, tisztább, formásabb, igényesebb a keze és a lába.
Jelen pillanatban ott tartok, hogy nem akarok vele együtt mutatkozni mert én szégyellem a körmeit. Őt hidegen hadja hogy mit gondolnak mások.
Lepjétek meg egy elektromos manikűr készlettel, vagy japán manikűr szettel, és segíts neki megcsinálni. De sima köröm polírozó, egy jó formára reszelés, és ápoló vagy fehérítő körömlakkok is sokat segíthetnek. Ahogy egy jó minőségű kézkrém is. Vagy lepjétek meg manikűröshöz utalvánnyal.
Ne úgy add át, hogy ronda a keze és ciki vele megjelenni. Hanem hogy sokat dolgozik értetek is, és látszik a kezein is, hogy keményen igénybe veszi. Reméled, jól fog esni egy kis kényeztetés.
1-es nem engedi. Szerinte ciki.
2-es ezt mondom de még se halja
Egyébként havonta egyszer géllakkot a durva házimunka sem viszi le, mondjuk attól tönkremegy a köröm, de tartós.
Szerintem olcsó hatást kelt a festett köröm, amit el tudok képzelni, az a nagyon rövid bordó, vagy az átlátszó lakk, vagy az enyhe franciamanikűr, minden más közönséges és hivalkodó. Körömpolírozót venni marhaság, én beleestem a hibába, amire szüksége van, az egy egyszerű, 100ftos reszelő, se olló, se csipesz, se semmi sem kell neki, csak türelem. A körömbőrt letűrheti a körmeivel, de igazából már nem divat eltávolítani azt sem. Filmezés közben reszelje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!