Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gyereket soha nem...

Szerintetek gyereket soha nem kell megverni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 19:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%

"Pedagógusként én is látok cifra eseteket."

Én meg azt látom a híradókban, hogy az ilyen gyerekek hülyére verik a -tekintély nélküli- tanáraikat, a többiek meg röhögve videózzák.

Lassan ki lehet majd írni az osztálytermekbe, hogy:

"Gyereket tilos megütni, tanárt viszont nem tilos! Hajrá!"

2020. aug. 25. 18:51
 22/25 anonim ***** válasza:
92%
#21 Sikerült teljesen félre értelmezni a mondanivalómat. A tanárverő deviáns gyereknek sem az a baja, hogy sosem kapott pofont, bármilyen hihetetlen de a legtöbb ilyen gyereket ugyanis brutálisan bántalmazzák otthon. Annak a gyereknek is az elhanyagolás, a nevelés hiánya a problémája. Nem a verés hiánya.
2020. aug. 25. 19:41
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

"A tanárverő deviáns gyereknek sem az a baja..."

Te csak elemezgessed tovább, miközben hülyére pofoznak óra alatt a szeretett nebulóid.

Majd megnézünk a Youtubeon.

2020. aug. 26. 08:33
 24/25 anonim ***** válasza:
69%

Tanárok??

-Aki érti, az csinálja.

-Aki nem érti, az tanítja.

-Aki meg semmihez sem ért, abból lesz a tornatanár...

2020. aug. 26. 08:35
 25/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem csak tanár vagyok, hanem szülő is, sosem ütöttem meg a gyerekemet, szerintem ez nem fog változni.
2020. aug. 26. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!