Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gyereket soha nem...

Szerintetek gyereket soha nem kell megverni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 19:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%
Van egy régebbi bejegyzés a facebookon ami tökéletesen igaz a mostani generáció elcseszett nevelésre. Érdemes elolvasni: [link]
2020. aug. 24. 20:07
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
Ok. elolvastam és?! A kezdetektől neveld úgy a gyermeked h. ne legyen 'szükség' még egy legyintésre sem. Tudom nehéz, át kell reformálnunk önmagunk értékelését és a külvilág reakcióját is figyelmen kívül kell hagynunk. Ha mi szülők önmagunkkal elégedettek vagyunk van egy bizonyos értékrendünk és e szerint élünk és cselekszünk a gyermekünk is példát vesz rólunk.
2020. aug. 24. 20:24
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Nem soha nem vertem a gyerekimet (és nem is fogom). Szerencsére engem sem vertek soha. Felnőttünk. Becsületesek lettünk. Összetartóak a tesóimmal. Szóval határozott nem.
2020. aug. 24. 21:54
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
Hát én ahogy elnézem a mai kisiskolás korosztályt egy-egy nevelő célzatú pofon nem ártana egypárnak. Ismerősömnél van olyan hogy a 6 éves gyerek nekimegy az anyjának és nem tud vele mit csinálni. Na neki elférne egy anyai pofon rendesen
2020. aug. 24. 22:40
 15/25 anonim ***** válasza:
20%

Kellenei nem kell. Vagy higy erted a kerdesed? Mert bizony van az a helyzet amikor eljar egy szulo keze es nem tudom elitelni. Ilyen pedig az ha a gyerek egyszeruen nem tudja meg megerteni/felfogni egy eletveszelyes helyzet voltat. Es hiaba neveled szepen, hiaba kerleled szepen, igy ugy szofogado de mondjum egyszer megis eloadja hogy de o csak igenis ket lepessel elotted megy es nem all meg az ut szelen hiaba mondtad el 100szor es hiaba szokott megallni 99szer o is. Ha egyszer lelep es majdnem de tenyleg szinte majdnem elutik a szemed lattara, olyankor el birom keozelni hogy a szulo elso ijedteben es mergeben frusztraltsagaban nem nyunyujgatja hanem akkorat lekever neki hogy csak na. Ugyanis azt megjegyzi a gyerek a tutujgatast nem. Es legkozelebb a 200. alkalommal se fig lelepni a jardarol nelkuled.

Meg hat vannak a gonosz gyerekek akik alapbol valami serult gonoszak...de azokat a szulok teszik azza vagy hat akik kozvetlenul nevelikes ezert oket bizonyara masok figjak jol eltangalni. De olyan biztos nincs hogy meg kell verni. Senkit nem kell csak van aki kierdemli.

2020. aug. 24. 22:48
 16/25 anonim ***** válasza:
13%
Engem soha nem vertek. Aztán mi lett belőlem? Egy senki. Ha néha megvertek volna ma bankár lennék.
2020. aug. 24. 22:58
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
Engem vertek. Soha nem bantanam a gyermekem.
2020. aug. 24. 23:16
 18/25 anonim ***** válasza:
69%

Gyereket sohasem ütünk meg!!

Aki nem tud szavakkal kommunikálni a saját gyermekével az inkább verje saját magát!!!!

2020. aug. 25. 02:24
 19/25 anonim ***** válasza:
96%
Sokan hozzák fel példának a mai elcseszett generációt. Pedagógusként én is látok cifra eseteket. DE! Ezeknek a gyerekeknek nem az a bajuk, hogy sosem ütötték őket pofon (amúgy egy részüket de, nagyon is ha már nincs más eszköz a szülő kezében) hanem az, hogy nincsenek megnevelve, érzelmileg el vannak hanyagolva, nincsenek kialakult szabályok stb. Tehát nem a pofon hiánya miatt hisztis a gyerek hanem a szilárd értékrend és a nevelés hiánya miatt. A verés/pofon csak a szülő kétségbeesését hivatott levezetni. Ha pedig valaki nem neveli a gyerekét már kis kora óta, az pofozhatja 10 évesen, ez nem lesz célravezető.
2020. aug. 25. 17:42
 20/25 anonim ***** válasza:
38%
Hú, rengeteg lelki beteg ember él itt, akik szerint a pofon belefér! Nem! Semmilyen körülmény nem engedi ezt meg! A fizikai, lelki bántalmazás az a gyengék, és eszköztelenek módszere, akik sajnos még lelki elmaradottak, nem ismernek más megoldást. Sajnos. Pedig van!
2020. aug. 25. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!